Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea: Diaconescu nu e candidat de dreapta, a facut parte din cei 322 care l-au suspendat pe Basescu

Marti, 19 August 2014, ora 22:38
6285 citiri
Udrea: Diaconescu nu e candidat de dreapta, a facut parte din cei 322 care l-au suspendat pe Basescu
Foto: B1 Tv

Presedintele PMP, Elena Udrea, a spus ca fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu "nu este candidat de dreapta" si a vorbit despre faptul ca acesta a facut parte din grupul celor 322 de parlamentari care l-au suspendat pe Traian Basescu in anul 2007.

"Eu nu as zice ca la momentul asta Cristian Diaconescu este un candidat de dreapta. Are o istorie politica de centru-stanga. (...) Mai degraba as vedea ca ar putea sa ia voturi din zona de centru-stanga", a afirmat Udrea, marti seara, la B1 Tv.

Aceasta a precizat ca a aflat de-abia saptamana trecuta ca Diaconescu a facut parte dintre cei 322 de parlamentari care au votat suspendarea lui Traian Basescu in anul 2007, fostul consilier prezidential fiind atunci senator PSD.

"Nu, nu stiam cand l-am propus. Daca m-as fi gandit, daca s-ar fi gandit colegii mei, daca ne-am fi gandit, am fi cercetat si am fi aflat ca a fost in '322'. Nu ne-am gandit, am aflat saptamana trecuta lucrul acesta.

Nu spun ca faptul ca a fost in '322' trebuie sa-i interzica o candidatura. Uitati-va la dl Iohannis, care a fost la bratul lui Victor Ponta pana in luna ianuarie si alaturi de dl Ponta la a doua suspendare, din anul 2012. Este greu pentru cineva care a participat la suspendare sa fie candidatul lui Traian Basescu.

(...) Dar nu faci o vina unui om ca a fost in PSD, nu sunt toti oamenii buni in PMP, mai sunt si in alte partide", a subliniat presedintele PMP.

Fostul ministru al Turismului a mentionat ca nu conteaza cati candidati la prezidentiale sunt, dar a precizat ca intrarea in cursa prezidentiala a Monicai Macovei "scindeaza electoratul lui Traian Basescu".

Udrea: Toti vor sa fie sustinuti de Traian Basescu - si Ponta vrea votantii lui

De asemenea, Elena Udrea a spus ca Fundatia Miscarea Populara este "brandul lui Traian Basescu" si ca seful statului "trebuie intrebat daca este de acord sa sustina alt candidat", adaugand insa ca, pentru Partidul Miscarea Populara, "exista doar competitia cu Victor Ponta".

Boc o sustine pe Udrea la prezidentiale: A fost printre cei mai buni ministri! Ce raspunde candidatul PMP

Despre Calin Popescu Tariceanu, presedintele PMP a afirmat ca acesta este "candidatul lui Ponta" si ca face parte din proiectul prezidential al prim-ministrului. In plus, Elena Udrea sustine ca fostul premier liberal "va lua din voturile lui Klaus Iohannis", despre care a afirmat ca este "un politician comod".

Udrea, candidat oficial la prezidentiale: Voi continua luptele lui Traian Basescu

Elena Udrea este, oficial, candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale din aceasta toamna. Decizia a fost luata, marti, de conducerea partidului, in sedinta Colegiului National al PMP.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Elena Udrea Diaconescu suspendare Basescu, #Udrea Diaconescu candidat dreapta, #Udrea declaratii Diaconescu, #Udrea candidat prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014