Udrea si-a depus candidatura la prezidentiale: Este destin, mai mult decat alegerea mea (Video)

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 13:27
5056 citiri
Udrea si-a depus candidatura la prezidentiale: Este destin, mai mult decat alegerea mea (Video)
Foto: Realitatea Tv

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale, la sediul Biroului Electoral Central, precizand ca momentul reprezinta "mai mult destin" decat alegerea sa.

"Candidatura mea este sansa unei Romanii frumoase. Sunt presedintele pregatit pentru Romania de acum. Cred ca Romania are sansa sa mearga pe un drum al democratizarii, pe care s-a asezat, dar care trebuie consolidat.

(...) O Romanie cu Victor Ponta presedinte e o Romanie in care democratia moare incet. Inseamna o Romanie a saraciei, pentru ca Ponta si PSD au adus o guvernare dezastruoasa pentru Romania, care inseamna someri mai multi, lipsa locurilor de munca, venituri mai mici. Inseamna lege calcata in picioare.

Inseamna o Romanie pe care Victor Ponta o poate aduce din noiembrie incolo. Din noiembrie vom aduce in fruntea acestei tari presedintele de care Romania are nevoie", a declarat Elena Udrea, dupa depunerea celor "peste 400.000 de semnaturi".

"N-am stiut daca voi candida in 2014 sau in 2019, de aceea spun ca este destin, mai mult decat alegerea mea", a adaugat presedintele PMP.

Tariceanu si-a depus candidatura si se vede in turul II cu 20% (Video)

Aceasta a precizat ca, si daca a gresit in cariera sa politica, a facut-o "cu buna credinta".

"Mi-am dedicat ultimii 10 ani acestui proiect si imi voi dedica viata Romaniei si romanilor, in calitate de presedinte. Timp de 10 ani voi fi doar in slujba tarii", a continuat Elena Udrea.

Nu in ultimul rand, deputatul s-a adresat si femeilor, subliniind inca o data ca asteapta acest moment de 10 ani.

"Ma adresez femeilor: Putem face lucruri la fel de bine precum barbatii. Sa ma ajute sa fac acest pas. Se poate sa ai si cariera, si familie, in acelasi timp. E un moment emotionant pentru mine, pentru ca nu ma asteptam sa se intample acum, dar il construiesc de 10 ani", a mai spus presedintele PMP.

Iohannis si-a depus candidatura pentru Cotroceni: Nu am in spate grupuri de interese, trusturi

Monica Macovei si-a depus candidatura: Cadouri pentru Ponta si Iohannis. Nu si pentru Udrea

Elena Udrea este al cincelea candidat la prezidentiale care isi depune candidatura, primul fiind Victor Ponta, miercuri. Au urmat Klaus Iohannis, sambata, Monica Macovei, duminica, si Calin Popescu Tariceanu, luni.

#Elena Udrea depus candidatura, #Udrea candidatura BEC, #Udrea candidat prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014