Udrea: Sunt convinsa ca romanii vor vota o femeie la Presedintie in acest an

Duminica, 24 August 2014, ora 23:04
3723 citiri
Udrea: Sunt convinsa ca romanii vor vota o femeie la Presedintie in acest an

Liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, candidatul formatiunii la prezidentialele din noiembrie, a afirmat duminica seara, la Zilele municipiului Sebes, ca este convinsa ca romanii vor vota o femeie in aceasta functie.

Intrebata daca crede ca romanii sunt pregatiti sa voteze o femeie pentru cea mai inalta functie din stat, Elena Udrea a raspuns afirmativ.

"Categoric, da. Am auzit de atatea ori, in aceasta seara, si femei si barbati spunand ca o femeie poate conduce, o femeie poate rezolva problemele acestei tari. Am auzit de la femei spunand 'Da, este vremea noastra, trebuie sa votam o femeie', incat sunt convinsa ca romanii vor vota o femeie in acest an", a declarat Udrea.

Ea si-a inceput vizita in oras cu o oprire la un complex comercial din centrul localitatii, de unde a achizitionat un echipament sportiv, inclusiv incaltaminte, pe care aceasta a spus ca-l va imbraca luni dimineata cand intentioneaza sa alerge prin Cetatea Alba Carolina. Udrea a explicat ca a plecat de acasa sambata pe fuga si a uitat sa-si ia echipamentul sportiv, iar ea face in fiecare dimineata miscare.

Insotita de sefa Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, si de presedintele organizatiei judetene Alba a PMP, deputatul Clement Negrut, Elena Udrea s-a indreptat apoi spre zona in care se desfasurau 'Zilele Orasului', unde a facut o 'baie de multime'. Udrea s-a lasat fotografiata alaturi de foarte multi localnici si a dat, de asemenea, autografe, inclusiv pe piele. Alaturi de colegii sai de partid, ea s-a oprit apoi pentru a manca mici, despre care a zis ca sunt la fel de buni ca si carnatii de Plescoi.

In timpul vizitei sale, Udrea s-a intalnit si cu un coleg de Parlament, liderul organizatiei judetene Alba a Partidului Social Democrat, deputatul Ioan Dirzu, cu care s-a salutat.

Vizita Elenei Udrea la Sebes a reprezentat si un prilej pentru membrii PMP de a strange semnaturi pentru sustinerea candidaturii acesteia la prezidentiale.

Elena Udrea a revenit in Alba la o luna dupa ce participat la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, aceasta fiind cea de-a treia prezenta a liderului PMP in 2014 in judet.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Elena Udrea presedintie, #Elena Udrea candidat prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014