Anastase: Deputatii voteaza la 18:30 in cazurile Ridzi si Udrea

Luni, 27 Iulie 2009, ora 15:16
1234 citiri
Anastase: Deputatii voteaza la 18:30 in cazurile Ridzi si Udrea
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a anuntat ca in seara zilei de luni, la ora 18:30, va avea loc a treia sedinta a sesiunii extraordinare pentru a se vota atat in cazul inceperii urmaririi penale a Monicai Iacob Ridzi, cat si in cazul infiintarii Comisiei de ancheta pentru Elena Udrea.

"A fost aprobata introducerea si convocarea unei a treia sedinte care sa aibe ca prim punct solicitarea procurorului general de incepere a urmaririi penale a Monicai Iacob Ridzi", a anuntat Anastase.

Ea a precizat ca aceasta a treia sedinta va avea loc la ora 18:30, cand va fi gata si raportul Comisie Juridice a Camarei si a amintit ca si Ridzi a cerut ca deputatii sa voteze pentru inceperea urmaririi penale pentru ca nevinovatia ei sa iasa la iveala.

Intrebata daca vor avea timp deputatii juristi sa citeasca intreg raportul pana la ora 18:30, avand in vedere ca are peste 1.000 de pagini, Anastase a explicat ca exista deja o sinteza si ca nu este nevoie ca dosarul sa fie citit cap coada.

Monica Iacob Ridzi, ministrul Tineretului si Sportului, si-a dat demisia marti, 14 iulie, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului privind organizarea Zilei Tineretului, in centrul caruia s-a aflat.

Imediat dupa ce s-a votat in cazul Ridzi, colega acesteia, Elena Udrea, anunta ca ea va fi urmatoarea sefa de minister care va fi atacata. Acest lucru s-a adeverit si dezvaluirile referitoare la modul in care au fost cheltuiti banii de la Turism au inceput sa curga, PNL cerand si in acest caz infiintarea unei comisii de ancheta.

#comisie Elena Udrea, #deputati Elena Udrea, #urmarire penala Ridzi , #comisie ancheta
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
Cind s-a format comisia respectiva, PD-L afirma sus si tare ca, totu-i o facatura de presa. Acum anunta ca, vor vota pentru excluderea escroacei Ridzi, ha, ha, ha!!!!!!