Incepe ancheta in cazul Elena Udrea

Marti, 04 August 2009, ora 08:12
3297 citiri
Incepe ancheta in cazul Elena Udrea
Foto: Click

Actiunile si contractele incheiate de ministrul Turismului, Elena Udrea, vor fi supuse incepand de marti la o analiza atenta de catre membrii comisiei de ancheta care a fost infiintata acum o saptamana.

Initial doar PNL a cerut o comisie de ancheta pentru Elena Udrea, dupa modelul Monica Iacob Ridzi, care sa verifice modul in care aceasta a cheltuit banii publici pentru promovarea turismului romanesc, prin intermediul campaniei "Romania, Land of Choice".

Dupa cateva zile, acestui demers de infiintare a unei comisii i s-a alaturat si PSD, fapt care a starnit o adevarata furtuna in coalitia de guvernare.

Ministrul Turismului s-a aparat si a declarat ca nu are nimic de ascuns, iar toate aceste lucruri se pot vedea pe site-ul institutiei pe care o conduce.

In cadrul sedintei comune a parlamentarilor, de luni 27 iulie, s-a decis infiintarea unei comisii care sa o ancheteze pe Elena Udrea. In zilele care au urmat, relatiile dintre PSD si PD-L au devenit tot mai tensionate pentru ca democrat liberalii isi sustin ministrul.

Marti, membrii comisiei se vor intruni in sedinta si vor decide structura de conducere, regulamentul de functionare, programul de lucru si data cand va fi chemat ministrul Turismului la audieri.

Cum ar putea România să piardă mult, deși a câștigat litigiul legat de Roșia Montană
Cum ar putea România să piardă mult, deși a câștigat litigiul legat de Roșia Montană
Decizia instanței arbitrale (luată cu o majoritate de 2 la 1) în litigiul intentat statului român de compania canadiană ce a încercat să dezvolte un proiect minier în zona Roșia Montană...
Liviu Dragnea vrea să dea lovitura într-un domeniu, despre care spunea: "Vorbim de un genocid"
Liviu Dragnea vrea să dea lovitura într-un domeniu, despre care spunea: "Vorbim de un genocid"
”E inadmisibil ce s-a întâmplat acolo. Vorbim despre un genocid. Mulți specialiști de mediu spun că un asemenea dezastru poate produce moarte pe termen lung”, spunea Liviu Dragnea în...
#comisie ancheta Elena Udrea, #miercuri incepe activitatea, #Romania, #land of choice , #comisie ancheta
Comentarii
R
Roxana, Iasi
rank 5
Ministerul Turismului- cel mai transparent minister, cu toate contractele de promovare afişate pe site-ul instituţiei
Poza Vasi
Vasi
rank 5
"Ministrul Turismului s-a aparat " pana acum exclusiv aratand cu degetul la altii, si intreband...