Orban, pregatit sa conduca o comisie de ancheta pentru Udrea

Vineri, 24 Iulie 2009, ora 20:13
1004 citiri
Orban, pregatit sa conduca o comisie de ancheta pentru Udrea
Foto: Ministerul Transporturilor

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca este pregatit sa preia conducerea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul ministrului de la Turism, Elena Udrea.

"Sigur ca da", a raspuns Orban, in conferinta de presa, intrebat fiind daca este pregatit sa preia presedintia comisiei de ancheta in cazul Udrea, daca Parlamentul va aproba infiintarea acesteia.

Totusi, el i-a indemnat pe ziaristi sa nu il prezinte inca drept sef al comisiei. "Nu ma dati inca pe post de sef al comisiei. A fost intrebat domnul Antonescu daca se constituie comisia si daca PNL primeste presedintia, daca avem un om pregatit pentru a prelua presedintia acestei comisii si atunci domnul Antonescu, avandu-ma pe mine alaturi, a spus 'Sigur ca da, domnul prim-vicepresedinte Orban este oricand pregatit sa conduca aceasta comisie' ", a spus Ludovic Orban, la Galati.

Finantare scandaloasa, bani aruncati

"Intr-o perioada in care nu exista bani pentru plata salariilor profesorilor, cand nu exista bani pentru continuarea proiectelor in investitii in infrastructura, cand sunt intarzieri in plata pensiilor, a ajutoarelor de somaj, cand firmele sunt puse pe butuci prin cresterea fiscalitatii, Ministerul Turismului este ministerul care a beneficiat de o finantare absolut scandaloasa.

Si nu numai ca a beneficiat de o finantare consistenta, care nu are nicio legatura cu situatia de criza din Romania, dar cheltuieste acesti bani - bani care sunt din taxele si impozitele platite de cetateni - pe lucruri care nu aduc niciun fel de folos romanilor, ci aduc foloase personale doamnei Udrea si clientelei politico-economice a Partidului Democrat Liberal", a explicat Ludovic Orban necesitatea infiintarii unei comisii de ancheta a activitatii ministrului Turismului, Elena Udrea.

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a participat, vineri, la Galati, la conferinta de alegeri a Ligii alesilor locali PNL. Cei 220 de alesi locali liberali din judet l-au ales ca si coordonator pe Daniel Tuchel, primarul comunei Tepu, un fief al liberalilor galateni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Orban comisie Udrea, #sef comisie ancheta, #comisie ancheta Elena Udrea, #nereguli Turism , #comisie ancheta