Udrea despre dezlantuirea de la Comisie: Am fost foarte draguta si simpatica

Joi, 20 August 2009, ora 23:08
4143 citiri
Udrea despre dezlantuirea de la Comisie: Am fost foarte draguta si simpatica

Dupa ce s-a prezentat in fata Comisiei parlamentare care o ancheteaza doar pentru a-i anunta pe unii membrii ca ii va da in judecata dupa care a plecat val-vartej fara a mai lasa loc de intrebari, Udrea a spus ca nu i s-a parut ca a fost agresiva deloc, ci chiar foarte draguta si simpatica.

"Am fost foarte draguta si foarte simpatica... am primit si un buchet de flori...", a spus senina Udrea, invitata la Realitatea Tv.

Referitor la acuzatiile presedintelui Comisiei, Ludovic Orban, conform carora nu ar fi stat la audieri pentru ca i-ar fi fost frica, Udrea a precizat ca din contra, doar faptul ca s-a prezentat joi a fost o dovada de curaj.

"Ca dovada ca nu m-am speriat le-am aratat ca am avut curajul sa ma duc sa-i privesc in fata", a precizat ministrul Turismului.

Nu le cer membrilor Comisiei sa fie destepti, fiecare e asa cum e

Udrea a facut o noua apreciere peiorativa la adresa colegilor sai care ancheteaza activitatea ministerului pe care il conduce, declarand ca nu are cum sa le ceara acestora sa fie destepti pentru ca fiecare e asa cum e.

"Eu nu le cer celor din Comisie sa fie destepti, Doamne fereste! Fiecare e asa cum este. Dar sa nu faca abuzuri, sa nu incalce legea", a spus Udrea, aratand ca acestia o ancheteaza mai degraba pe ea decat ministrul.

"Orban l-a intrebat pe directorul economic din minister daca merg cu masina institutiei si cand i-a spus ca nu a intrebat-o daca imi decontez cheltuielile cu masina la minister. Ce legatura are asta cu banii dati pe publicitate?", s-a intrebat ministrul Turismului.

Ea a spus ca inregistrarea din Comisie facuta publica la sfarsitul saptamanii trecute a infiorat-o: "Intai m-a infiorat ce-am auzit acolo, fiind vorba de mine".

Dupa ce a depus plangere, la Parchetul Bucuresti, impotriva membrilor Comisiei de ancheta din Parlament, Elena Udrea a ajuns in fata celor care o ancheteaza cu un buchet de flori, pe care l-a primit de la secretarul Comisiei, Claudiu Taga.

Udrea a declarat ca s-a prezentat in fata Comisiei din respect pentru institutiile statului, pentru Parlament, si a subliniat ca a actionat ca minisitru al Turismului pentru ducerea la indeplinire a programului de guvernare asa cum a fost aprobat de Parlament.

Nu a stat insa la audieri, in ciuda apelurilor disperate ale presedintelui Comisiei Ludovic Orban, luandu-si buchetul de flori si ordonand scurt: "Domnule secretar, chemati liftul!".

Citeste si:
DNA cere suspendarea procesului Elenei Udrea și sesizarea CJUE: „Ar trebui să facem abstracție de decizia CCR”
DNA cere suspendarea procesului Elenei Udrea și sesizarea CJUE: „Ar trebui să facem abstracție de decizia CCR”
Procurorii cer suspendarea Dosarului Hidroelectrica în care Elena Udrea este judecată pe fond pentru că i-ar fi cerut 5 milioane de dolari de la afaceristul Bogdan Buzăianu. DNA cere sesizarea...
Elena Udrea rămâne în pușcărie, după ce judecătorii i-au respins cererea de suspendare a executării pedepsei. Decizia Înaltei Curți
Elena Udrea rămâne în pușcărie, după ce judecătorii i-au respins cererea de suspendare a executării pedepsei. Decizia Înaltei Curți
Elena Udrea rămâne în închisoare, după ce judecătorii curții supreme i-au respins miercuri, 29 iunie, cererea de suspendare a executării pedepsei de 6 ani de închisoare din Dosarul Gala...