Udrea despre dezlantuirea de la Comisie: Am fost foarte draguta si simpatica

Joi, 20 August 2009, ora 23:08
4143 citiri
Udrea despre dezlantuirea de la Comisie: Am fost foarte draguta si simpatica

Dupa ce s-a prezentat in fata Comisiei parlamentare care o ancheteaza doar pentru a-i anunta pe unii membrii ca ii va da in judecata dupa care a plecat val-vartej fara a mai lasa loc de intrebari, Udrea a spus ca nu i s-a parut ca a fost agresiva deloc, ci chiar foarte draguta si simpatica.

"Am fost foarte draguta si foarte simpatica... am primit si un buchet de flori...", a spus senina Udrea, invitata la Realitatea Tv.

Referitor la acuzatiile presedintelui Comisiei, Ludovic Orban, conform carora nu ar fi stat la audieri pentru ca i-ar fi fost frica, Udrea a precizat ca din contra, doar faptul ca s-a prezentat joi a fost o dovada de curaj.

"Ca dovada ca nu m-am speriat le-am aratat ca am avut curajul sa ma duc sa-i privesc in fata", a precizat ministrul Turismului.

Nu le cer membrilor Comisiei sa fie destepti, fiecare e asa cum e

Udrea a facut o noua apreciere peiorativa la adresa colegilor sai care ancheteaza activitatea ministerului pe care il conduce, declarand ca nu are cum sa le ceara acestora sa fie destepti pentru ca fiecare e asa cum e.

"Eu nu le cer celor din Comisie sa fie destepti, Doamne fereste! Fiecare e asa cum este. Dar sa nu faca abuzuri, sa nu incalce legea", a spus Udrea, aratand ca acestia o ancheteaza mai degraba pe ea decat ministrul.

"Orban l-a intrebat pe directorul economic din minister daca merg cu masina institutiei si cand i-a spus ca nu a intrebat-o daca imi decontez cheltuielile cu masina la minister. Ce legatura are asta cu banii dati pe publicitate?", s-a intrebat ministrul Turismului.

Ea a spus ca inregistrarea din Comisie facuta publica la sfarsitul saptamanii trecute a infiorat-o: "Intai m-a infiorat ce-am auzit acolo, fiind vorba de mine".

Dupa ce a depus plangere, la Parchetul Bucuresti, impotriva membrilor Comisiei de ancheta din Parlament, Elena Udrea a ajuns in fata celor care o ancheteaza cu un buchet de flori, pe care l-a primit de la secretarul Comisiei, Claudiu Taga.

Udrea a declarat ca s-a prezentat in fata Comisiei din respect pentru institutiile statului, pentru Parlament, si a subliniat ca a actionat ca minisitru al Turismului pentru ducerea la indeplinire a programului de guvernare asa cum a fost aprobat de Parlament.

Nu a stat insa la audieri, in ciuda apelurilor disperate ale presedintelui Comisiei Ludovic Orban, luandu-si buchetul de flori si ordonand scurt: "Domnule secretar, chemati liftul!".

Citeste si:
Elena Udrea „vânează” judecători. Metoda prin care fosta „blondă de la Cotroceni” încearcă să scape de la Târgșor
Elena Udrea „vânează” judecători. Metoda prin care fosta „blondă de la Cotroceni” încearcă să scape de la Târgșor
Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în Dosarul Gala Bute, a depus pe rolul instanțelor 4 contestații la executare – 3 înregistrate la Înalta Curte și 1 la Tribunalul...
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
La trei luni după ce primăria Sectorului 5 din Capitală a rămas fără primar ca urmare a condamnării lui Cristian Popescu-Piedone, partidele nu s-au grăbit să facă propuneri de...