Elena Udrea, adusa cu duba de politie la DNA

Luni, 16 Februarie 2015, ora 12:02
8391 citiri
Elena Udrea, adusa cu duba de politie la DNA
Foto: B1 TV

Elena Udrea a fost adusa, luni, la ora 11.45, la sediul DNA, unde este audiata de catre procurorii anticoruptie.

Deputatul PMP a fost adus la DNA din arest, cu o duba a politiei. Elena Udrea, purtand catuse la maini, nu a facut nicio declaratie la sosire, ea fiind escortata de politisti in sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Desi nu s-a anuntat oficial in ce dosar este audiata Elena Udrea, televiziunile de stiri transmit ca este vorba despre Gala Bute, dupa ce DNA a solicitat, luni dimineata, un nou aviz pentru urmarirea penala si arestarea preventiva in aceasta speta.

Elena Udrea, inca o cerere de arestare si trei noi acuzatii de luare de mita

Elena Udrea este acuzata de trei noi infractiuni de luare de mita, fapte descoperite dupa ce s-a inceput deja urmarirea penala si care au fost infaptuite in timpul mandatului de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Procurorul sef al DNA a transmis procurorului general referatul cauzei in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru a avizarea urmaririi penale si a arestarii preventive a Elenei Udrea.

"Prezenta cerere este formulata in cauza in care se efectueaza acte de urmarire penala in legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012", se mentioneaza intr-un comunicat DNA.

Elena Udrea se afla in arest preventiv in dosarul Microsoft, inca de miercurea trecuta, dupa o decizie a Inaltei Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Magistratii Inaltei Curti urmeaza sa judece marti contestatia fostei sefe a PMP, cand Udrea va afla daca poate merge acasa sau daca va ramane in arest preventiv.

Recursul Elenei Udrea nu se mai judeca luni. Cand afla daca poate merge acasa

#Elena Udrea DNA, #Elena Udrea audiata DNA, #elena udrea gala bute , #DNA