Elena Udrea, despre noile acuzatii: E dorinta de a ma aresta inca o data. Nu sunt pericol social

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 18:00
3819 citiri
Elena Udrea, despre noile acuzatii: E dorinta de a ma aresta inca o data. Nu sunt pericol social
Foto: Antena 3

Deputatul Elena Udrea a declarat, joi, ca in noile dosare care s-au deschis pe numele sau cronologia este gresita si ca se incearca inca o data arestarea sa preventiva desi nu reprezinta un pericol social.

"Desi dosarul are sapte volume, abundenta de declaratii, de fapte, de documente te face sa pierzi sirul si cinstit mi se pare ca, in ceea ce priveste fapta legata de domnul Buzaianu, cronologia asa cum procurorii o retin este gresita, este imprecisa. Tot nu am inteles cand anume s-ar fi facut pretinderea sumei si nici cand s-ar fi remis.

Nu am vazut tot, am mai apucat sa vad ca toti cei care dau declaratii in dosar incearca sa se extraga cu totul din ce ar putea sa fie acuzator. Daca as fi fost chemata sa dau declaratii si nu s-ar fi preferat aceasta nebunie si acest circ cu arestarea mea preventiva, as fi lamurit cu siguranta procurorii cu privire la aspectele legate de fapta aceasta legata de Buzaianu", a declarat Udrea, la Palatul Parlamentului, dupa ce si-a consultat noul dosar alaturi de avocatul sau.

Udrea a venit sa isi vada dosarul: De la DNA nu am inteles despre ce e vorba

Deputatul a adaugat ca nu a pretins vreodata vreun ban, ca nu exista in acest caz stenograme cu ea, iar fostul sot Dorin Cocos nu a facut denunt impotriva ei in acest caz.

"Denunt impotriva mea, singurul denunt, este in celalalt caz, legat de vila din Eforie si este al doamnei Ana Maria Topoliceanu. Mai exista si un denunt impotriva dansei in acest dosar", a mentionat Elena Udrea.

Deputatul a precizat ca si in dosarul legat de vila din Eforie "conexiunile sunt evazive si imprecise" si ca "este o nebunie de date, de contracte, de acte aditionale, de multa comunicare in limba engleza", de a ceea i-a fost mai greu sa urmareasca "firul". Udrea a spus ca stia de existenta acelei vile, dar despre faptul ca aceasta ar avea legatura cu o fundatie care se leaga de numele lui Mircea Basescu nu a stiut pana miercuri seara cand a aflat din presa.

Cand se da votul pentru arestarea Elenei Udrea. Dosarul are 1.867 de pagini

"La mine este ca un deja-vu, cum sa o mai arestam pe Elena Udrea. Mai trec doua - trei luni si mai facem o noua arestare pentru Elena Udrea. Eu va intreb daca vi se pare normal sa facem a treia cerere de arestare, daca nu sunt pericol social in momentul acesta? Cum pot sa fiu pericol social de saptamana viitoare incolo in conditiile in care nu vorbim de o fapta presupus a fi savarsita asta-vara, ci acum vreo 5 - 6 ani?

Arestul preventiv este pentru a preveni ceva. Ce sa prevenim? Este clar ca este o actiune care nu are nicio legatura cu nevoia de a clarifica eventual niste acuzatii, ci cu dorinta de a ma aresta inca o data", a afirmat Udrea.

Ea a precizat ca in aceste noi dosare are lucruri de spus organelor de ancheta, iar aceste lucruri le va spune si vineri la audierile din Comisia juridica a Camerei Deputatilor.

Eveniment Quarterly Report

George Simion își explică ieșirea violentă. „Propagandă rezist. L-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”
George Simion își explică ieșirea violentă. „Propagandă rezist. L-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”
George Simion a reacționat luni, 2 octombrie, după ieșirea violentă, în care pare că îl bruschează pe un tânăr care îl filma la festivalul „Micul de Aur”. Liderul AUR spune că...
Clotilde Armand, după ce a fost prinsă circulând cu viteză: ”Am greșit, dar mă bucur că Poliția Română este la datorie”
Clotilde Armand, după ce a fost prinsă circulând cu viteză: ”Am greșit, dar mă bucur că Poliția Română este la datorie”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost sancționată de polițiști după ce a fost prinsă circulând cu viteză pe un bulevard din Capitală, mai exact cu 27 de kilometri la oră peste...
#Udrea dosar nou, #Udrea acuzatii DNA, #Udrea dosar DNA , #DNA