Elena Udrea: Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia

Joi, 05 Februarie 2015, ora 15:02
6050 citiri
Elena Udrea: Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia

Dupa ce Elena Udrea a fost denuntata la DNA de omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft, deputatul afirma ca nu i-a cerut acestuia bani si niciodata nu i-a dat bani, direct sau indirect.

Mai mult, Elena Udrea sustine ca Dinu Pescariu a rugat-o sa intervina la genaralul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia.

Elena Udrea, denuntata de Dinu Pescariu care i-ar fi dat jumatate de milion de euro

"Niciodata nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu si niciodata nu mi-a dat bani, direct sau indirect. Este adevarat insa ca Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia, pentru ca aflase ca un alt inculpat din dosarul Microsoft isi deblocase contul intr-o situatie similara, dupa interventia avocatului Rares Dan, apropiat al lui Florian Coldea. Intre timp, avocatul respectiv este aparatorul lui Pescariu. Culmea, lucrul acesta l-am amintit chiar eu in denuntul pe care l-am facut. Inainte sa apara declaratia lui Pescariu...

Cum spunea Tolontan: follow the money. Las presa sa afle daca exista sau nu un inculpat in dosarul Microsoft care a avut contul deblocat", scrie pe Facebook Elena Udrea.

Sefa autosuspendata a PMP este nemultumita de faptul ca denuntul lui Dinu Pescariu, care este inculpat, este luat in serios si nu la fel se intampla si cu denuntul ei despre generalul Coldea.

Elena Udrea, ultimele zile in libertate? Cand decide Parlamentul daca poate fi arestata

"Desi este doar un denunt al unui inculpat care ramane permanent liber in ciuda faptului ca este artizanul afacerii Microsoft, el este luat de bun. Denuntul meu despre generalul Coldea nu este considerat serios", mai afirma Udrea.

Elena Udrea a fost denuntata la DNA de omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft, de la care Udrea ar fi pretins si primit 500.000 de euro "pentru a-i rezolva problemele din justitie", se arata in referatul prin care procurorii cer arestarea deputatei.

Udrea, tot mai aproape de arest: DNA, noua solicitare, de aceasta data in dosarul Microsoft

"La data de 5.11.2014, Pescariu Dinu - Mihail a formulat denunt cu privire la savarsirea unor fapte de coruptie de catre Udrea Elena Gabriela.

Din denuntul formulat rezulta ca, in anul 2013, pe fondul cercetarilor efectuate de Directia Nationala Anticoruptie ca urmare a plangerii formulata de Fujitsu Siemens Computers in legatura cu derularea contractului de licentiere Microsoft si a masurilor asiguratorii dispuse de autoritatile austrice pe conturile sale din Elvetia, Udrea Elena Gabriela a pretins suma de 500.000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie.

Exista indicii in sensul ca remiterea sumelor de bani a avut loc in mai multe transe in perioada iulie 2013 - februarie 2014", noteaza procurorii in referat.

I.O.

Citeste si:
Cum a deturnat Băsescu un primar PSD care bătuse palma cu Tăriceanu: „M-a chemat la Neptun și am dormit în patul Elenei Ceaușescu”
Cum a deturnat Băsescu un primar PSD care bătuse palma cu Tăriceanu: „M-a chemat la Neptun și am dormit în patul Elenei Ceaușescu”
Scriitorul Mircea Dinescu a povestit, în emisiunea Insider politic, difuzată de Prima TV, că a intermediat transferul fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, de la PSD la PNL. Însă...
Dan Barna își anunță susținerea pentru Cătălin Drulă la şefia USR: ”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe”
Dan Barna își anunță susținerea pentru Cătălin Drulă la şefia USR: ”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe”
Dan Barna, fost președinte al USR, a declarat, după ce Cătălin Drulă şi-a anunţat candidatura la şefia USR, că ”lupta pentru destinul României va fi una grea”. Barna apreciază că...