Familia Turcan, reactie dupa ce Elena Udrea a sustinut ca Dorin Cocos le-a finantat campania

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 23:37
13603 citiri
Familia Turcan, reactie dupa ce Elena Udrea a sustinut ca Dorin Cocos le-a finantat campania
Foto: Facebook/ Raluca Turcan

Fostul consilier prezidential Valeriu Turcan a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat ca el si sotia lui, Raluca Turcan, au fost sprijiniti financiar in campanii de Dorin Cocos.

"Dl Turcan si sotia lui foarte mult timp au fost sprijiniti in campanii de Dorin Cocos", a spus Elena Udrea, miercuri seara, la TVR 1.

"Ma indoiesc ca Dorin Cocos a dat bani pentru campania sotiei mele. Am aparat un principiu: daca tu spui, dupa opt ani in care ai laudat SRI de dimineata pana seara, pe dl Coldea, pe dl Maior, ca e o problema cu ei, ca fac politie politica, inseamna ca au facut politie politica si in ceilalti ani, deci tu ai tainuit, ai fost complice", a replicat Valeriu Turcan, intr-o emisiune la Digi 24.

De asemenea, Elena Udrea a spus despre acesta ca "este un mare aparator al dlui Coldea".

"Eu am criticat chiar aseara SRI pentru aceasta gluma de control parlamentar. Cand ai probleme penale acuzi, pe chestii inventate, fara sa produci vreo dovada, un serviciu de informatii si un prim adjunct pe care acum un an ii laudai? Ce sa inteleg? Ca undeva e o problema? Ca ti-ai schimbat abordarea fata de acel serviciu din cauza problemelor penale pe care le ai?", a mai intrebat Valeriu Turcan, citat de Stiripesurse.ro.

Elena Udrea lanseaza noi acuzatii: Kovesi, Coldea si jurnalisti in vizor

De asemenea, si deputatul Raluca Turcan a raspuns acuzatiilor fostului ministru al Turismului Elena Udrea, care a enumerat-o printre cei despre care a spus ca sunt "lipsiti de caracter, de moralitate" si despre care va face dezvaluiri.

"Pentru ca nu mai are nimic de aparat, Elena Udrea arunca noroi incercand sa ii murdareasca pe toti cei care nu au avut-o pe ea drept icoana.

E greu dupa ce ai o tara pe mana, atunci cand tragi linie, sa nu ai nimic valoros: familie, prieteni sau respectul celor din jur. Uman pot sa inteleg ca ii este greu. Dar nu e niciodata prea tarziu sa iti recapeti decenta", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Reactie dupa acuzatiile Elenei Udrea: O dau in judecata!

Fostul ministru al Turismului a anuntat, miercuri, dupa ce DNA a cerut aviz pentru arestarea sa, ca va face o declaratie in Parlament, in care va face dezvaluiri despre politicieni, dar si despre oameni din presa.

"Voi avea o expunere in fata Parlamentului, care pana una-alta este format din oameni care cu bune si cu rele au votul poporului. Puterea trebuie sa se exercite transparent, de catre politicieni, nu de catre un sef al unui serviciu secret care colaboreaza cu sefa DNA.

Daca intentia lor este sa imi inchida gura si sa nu spun nimic, pana se va intampla arestul preventiv - tot mai sunt cateva zile - tot mai am timp sa spun ceea ce stiu", a spus Elena Udrea, intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Udrea: Tot mai am cateva zile pana la arest sa spun tot ce stiu - vezi despre cine va face dezvaluiri

Aceasta a mentionat ca sunt oameni pe care ii va "demasca cu lucrurile pe care le-au facut", mentionand numele deputatilor Raluca Turcan si Cristian Rizea, pe fostul consilier prezidential Valeriu Turcan si omul de televiziune Oreste Teodorescu.

"Tot ce se intampla acum in spatiul public este din cauza acestor oameni lipsiti de caracter, de moralitate. Despre oamenii acestia voi vorbi, nu sunt doar oameni de presa, sunt si politicieni", a precizat fostul ministru al Turismului.

Filmul problemelor Elenei Udrea cu justitia

Elena Udrea a fost pusa sub urmarire penala in urma cu o saptamana, pe 29 ianuarie, pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft. La acea data in cazul ei s-a dispus si plasarea sub control judiciar, ea neavand voie sa paraseasca Bucurestiul.

Udrea, tot mai aproape de arest: DNA, noua solicitare, de aceasta data in dosarul Microsoft

O zi mai tarziu, Udrea anunta intr-un interviu Hotnews.ro ca a depus la DNA un denunt penal pe numele sefului interimar al SRI, Florian Coldea, facand numeroase acuzatii la adresa lui si declarand ca intre el si sefa DNA Laura Codruta Kovesi este o legatura foarte stransa.

Dosarul Gala Bute: Arest la domiciliu pentru Resmerita si fostii colaboratori ai lui Udrea. Cazul Obreja, amanat

Pe 2 februarie, DNA a cerut Parlamentului aviz pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, in dosarul organizarii Galei Bute in anul 2011, cand aceasta ocupa si functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Pe 4 februarie, dupa ce ea a cerut in comisia juridica a Camerei sa i se ridice imunitatea pentru a-si demontra nevinovatia in instanta, deputatii juristi au avizat urmarirea penala a Elenei Udrea, fara dezbateri.

Cateva ore mai tarziu, DNA cerea aviz pentru arestarea Elenei Udrea, in 3 cauze. Unul in cazul dosarului Gala Bute, unul in cazul derularii contractului e-Romania, unde este acuzata de trafic de influenta si al treilea aviz de arestare pentru ca, prin declaratiile facute, a incalcat termenii controlului judiciar.

DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea

F.N.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Raluca Turcan reactie Udrea, #Udrea acuzatii Raluca Turcan, #Udrea acuzatii politicieni, #Valeriu Turcan reactie Udrea, #Udrea acuzatii Valeriu Turcan , #DNA