Simultan cu Ioana Basescu, si Elena Udrea e audiata la DNA (Video)

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 11:07
3264 citiri
Simultan cu Ioana Basescu, si Elena Udrea e audiata la DNA (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea a venit joi la DNA pentru audieri.

La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Elena Udrea a spus ca a fost citata telefonic de procurori sa se prezinte joi pentru a fi audiata.

Intrebata in ce dosar si in ce calitate a fost citata la DNA, Udrea a spus: "Ce mai conteaza daca ma asteptati sa ies?".

La DNA este audiata, inca de la 8 dimineata, si Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu.

De asemenea, la DNA a venit pentru a da declaratii si consultantul politic Dan Andronic, el declarand ca a fost citat pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar din 2015.

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, miercuri seara, acuzatii dure la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, acuzand-o ca a format un grup de procurori care se va ocupa de arestarea uneia dintre fiicele sale.

"Am aflat prin DNA ca este un mic grup de procurori care se jura ca ma va face sa cer custodia unuia dintre nepoti, adica ii va aresta parintii. (...) In linii mari, cunosc componenta grupului de procurori, dar nu am s-o fac publica. Sunt cativa procurori foarte apropiati doamnei Kovesi si pe care i-a carat si consilieri si i-a pus si in functii dupa ce au rezolvat anumite dosare. N-o sa spun nume si va veni si o zi cand va trebui sa fac publice numele", a spus Traian Basescu la Romania TV.

#Elena Udrea audiata DNA , #DNA