Ziare.com

Zi de foc in Parlament: Elena Udrea poate fi arestata, dupa o sedinta maraton - toate cererile DNA, aprobate de deputati

de Diana Robu; Florin Necula
Marti, 10 Februarie 2015, ora 00:45

   

Zi de foc in Parlament: Elena Udrea poate fi arestata, dupa o sedinta maraton - toate cererile DNA, aprobate de deputati
Zi de foc, luni, in Parlament. Deputatii au aprobat, intr-o sedinta maraton care s-a intins pana dupa miezul noptii, toate solicitarile DNA care o vizeaza pe Elena Udrea - trei de incuviintare a arestarii, doua de incepere a urmaririi penale si una de extindere a urmaririi penale.

Elena Udrea poate fi retinuta de procurorii DNA in orice moment si dusa in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce deputatii au aprobat cele trei cereri in acest sens, la pachet cu alte trei privind urmarirea sa penala in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Deciziile Parlamentului au fost deja publicate in Monitorul Oficial.

Inainte de inceperea votului, Elena Udrea le-a cerut colegilor sai deputati sa nu fie partasi la incercarea de arestare a sa, pe care a definit-o ca fiind un "abuz".

La finalul discursului, Udrea a facut si un gest bizar, care a fost intens dezbatut in presa, dar si pe retelele de socializare: imediat dupa ce s-a intors catre scaunul din plen, Udrea si-a intors privirile catre camerele de filmat si si-a atins, in mod repetat, nasul, comportament folosit pentru a transmite cuiva "impartim un secret".

Udrea si-a explicat ulterior gestul, pe o retea de socializare: "In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca 'totul e in regula'".

Ziare.com v-a prezentat, in format LIVE TEXT, principalele evenimente si declaratii din plenul Camerei Deputatilor:

00:28 - 152 de deputati au votat pentru inlocuirea controlului judiciar cu masura arestarii preventive in dosarul Microsoft, in timp ce 82 de deputati s-au pronunat impotriva.

00:21 - La ultimul vot, care s-a intins putin pana dupa miezul noptii, au fost prezenti 272 de deputati.

23:44 - Urmeaza ultimul vot, cel pentru inlocuirea controlului judiciar cu masura arestarii preventive in dosarul Microsoft.

23:40 - In ceea ce priveste incuviintarea retinerii si arestarii preventive a Elenei Udrea in dosarul Micorosft, au fost 306 deputati prezenti. Din 270 de voturi exprimate, 202 de voturi au fost pentru si 62 de voturi impotriva.

23:14 - "Ar fi exagerat s-o retina in aceasta seara", a comentat Valeriu Turcan, la Realitatea TV.

23:00 - Aprobarea incuviintarii arestarii preventive a Elenei Udrea in dosarul Microsoft a fost publicata in Monitorul Oficial.

22:56 - La votul pentru inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft au fost 308 deputati prezenti, dintre care 296 au votat. 243 de voturi au fost pentru si 50 impotriva, in timp ce 3 au fost anulate.

22:52 - "Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul. Subiectul nu trebuie sa fie ce se intampla cu mine, ci cum va arata Romania condusa din umbra discretionar si ocult, odata ce adevarul a fost suprimat", a scris pe Facebook Elena Udrea, dupa ce a aflat ca poate fi arestata.22:50 - La votul pentru inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft au fost prezenti 308 deputati.

22:45 - S-a incheiat votul privind inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft, urmeaza votul pentru cererea de retinere si arestare preventiva in acelasi dosar.

22:10 - A inceput votul privind inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft.

Udrea a ramas fara imunitate - cand poate fi arestata

22:08 - Din 321 de voturi, 219 au fost pentru si 102 impotriva incuviintarii cererii de arestare preventiva.

22:04 - Televiziunile de stiri transmit ca s-a aprobat cererea privind incuviinterea arestarii preventive in dosarul Gala Bute.

21:57 - Se asteapta rezultatul votului de la cererea incuviintarii arestarii preventive in dosarul Gala Bute. Au votat 328 de deputati.

21:22 - S-a aprobat si a doua cerere, privind extinderea urmaririi penale pentru luare de mita, tot in dosarul Gala Bute. Au fost 328 de voturi exprimate, dintre care 278 au fost pentru, fata de 50 impotriva.

21:19 - A inceput votul privind cererea de arestare preventiva, tot in dosarul Gala Bute.

21:15 - S-au inregistrat 341 de deputati prezenti la votul privind cererea DNA privind extinderea urmaririi penale pentru luare de mita, tot in dosarul Gala Bute.

21:12 - S-a incheiat si al doilea vot, urmeaza sa inceapa votul privind cererea de arestare preventiva in dosarul Gala Bute.

21:10 - Pentru incuviintarea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute s-au inregistrat 285 de voturi pentru si 49 de voturi impotriva, din totalul de 334 de voturi exprimate, de cei 343 de deputati prezenti.

20:52 - Lista marilor absenti de la vot este completata de Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Mircea Dusa si Kelemen Hunor.

Libertatea Elenei Udrea, la mana Parlamentului - Marii absenti de la votul decisiv

20:44 - A inceput votul pentru extinderea urmaririi penale pentru luare de mita, tot in dosarul Gala Bute.

20:42 - Televiziunile de stiri anunta, pe surse, ca prima cerere a DNA a fost aprobata, privind urmarirea penala in dosarul Gala Bute.

20:39 - S-au inregistrat 343 de voturi, cvorumul necesar de 199 a fost indeplinit.

20:32 - Nici Elena Udrea nu se mai afla in sala la momentul apelului nominal.

20:23 - Si prim-ministrul Victor Ponta este absent de la vot, in urma apelului nominal.

20:13 - Deputatul Sebastian Ghita este absent de la vot, numele sau fiind enuntat in mai multe randuri de catre Elena Udrea, in dezvaluirile acesteia despre directorul interimar al SRI, Florian Coldea, precum si despre fostul sot Dorin Cocos.

19:57 - Incepe votul pe cererea inceperii urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute.

Gest bizar facut de Elena Udrea la finalul discursului din Parlament (Video)


Foto: B1 Tv

19:55 - Udrea recita un poem al pastorului german Martin Niemoller.

Udrea, pledoarie cu poezii in Parlament, inainte de votul pe arestare: In locul meu putea fi Ponta, daca avea curaj!

19:50 - Elena Udrea isi continua discursul in Parlament: "Intr-un dosar care a pornit ca cel mai mare dosar de coruptie din Romania, in campanie electorala, in care au fost vehiculate numele a 9 ministri, astazi avem in inchisoare doi oameni care nu au acceptat sa spuna lucrurile care le-au fost cerute si se cere arestarea preventiva a Elenei Udrea, in conditiile in care toate celelalte persoane pesupuse a fi vinovate sunt in libertate".

19:44 - Udrea le cere colegilor sa dea un vot pozitiv pe cererile de incepere a urmaririi penale.


Foto: Antena 3

19:41 - Elena Udrea vorbeste de la tribuna Parlamentului despre "puterile oculte" care vor "puterea totala" in Romania. "Mesajul meu e ca Parlamentul trebuie sa exercite puterea in Romania: politicienii au legitimitatea data de votul popular in timp ce oameni din institutii precum serviciile secrete pot face exces de putere. (...) Elena Udrea este pusa la stalpul infamiei. Fragilizeaza democratia ceea ce se intampla azi. In locul meu puteau fi Crin Antonescu sau Victor Ponta daca ar fi avut curajul sa spuna ce am spus eu".

19:36 - Elena Udrea a luat cuvantul. "Timp de zece ani am luptat pentru stat de drept, justitie independenta. Sunt dintre cei care au acuzat Parlamentul ca nu poate da tarii viitorul de care are nevoie. Am vorbit despre ineficienta Legislativului, reducerea numarului de parlamentari. Am insistat pe nevoia intaririi justitiei si pe reformele pozitive de la nivelul serviciilor de informatii", sustine Udrea in fata colegilor.

19:26 - Este adusa pe ordinea de zi cererea inceperii urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute.

19:21 - Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului de deputat al lui Petre Roman, potrivit unui anunt facut de presedintele Valeriu Zgonea.

19:13 - A fost aprobata ordinea de zi, la aproape doua ore de la ora la care era programata inceperea sedintei.

18:58 - Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a precizat pentru Stiripesurse.ro ca se asteapta la orice dupa votul din plenul Camerei Deputatilor: "Daca va fi in seara asta, ne aducem, suntem pregatiti. Imi doresc echilibru pe toate palierele".


Foto: Digi 24

18:55 - Ia cuvantul deputatul PNL Petre Roman, de a carui incetare a mandatului urmeaza sa se ia act luni.

"Situatia este cat se poate de clara, ar fi trebuit sa avem in fata decizia definitiva a justitiei, prin care se constata incompatibilitatea mea. Nu o avem, prin simplul motiv ca nu exista. Sa imi arate cineva aceasta decizie, nu exista.

(...) Constatam ca inceteaza mandatul de deputat, dar avem certificatul de grefa de la Curtea de Apel, care spune exact contrariul", a spus Petre Roman.

"E vorba de un mandat de parlamentar, in spatele unui mandat sunt zeci de mii de voturi, este vorba despre principiul fundamental al democratiei ca un cetatean sa se poata apara", adauga deputatul PNL, subliniind ca "acea incompatibilitate nu exista".

Scandal cu injuraturi ca la usa cortului, in Parlamentul Romaniei: "Tu ori esti prost, ori esti prost!"

18:37 - Ludovic Orban ia cuvantul: "Petre Roman voia scoaterea de pe ordinea de zi a incetarii mandatului".

"Daca ne dorim cu adevarat sa traim intr-un stat de drept, cred ca justitia trebuie lasata sa se pronunte asupra acestei spete", a precizat Orban.

Petre Roman isi pierde, oficial, mandatul de parlamentar

18:34 - Valeriu Zgonea a declarat deschisa sedinta, fiind prezenti 362 de deputati, din totalul de 398.

18:10 - Elena Udrea a ajuns in plenul Parlamentului, urmand sa exprime un punct de vedere in legatura cu cele sase solicitari DNA. Deputatul nu a facut nicio declaratie.


Foto: B1 TV

18:00 - Valeriu Zgonea a invitat toti deputatii in sala, pentru inceputul sedintei.

17:55 - Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, le-a cerut parlamentarilor sa ramana in sala - cel tarziu la 18:15 va incepe plenul Camerei.

17:46 - Elena Udrea nu este prezenta in plenul Camerei Deputatilor, fostul ministru al Turismului neraspunzand "prezent" la apelul nominal.

16:50 - PNL va vota luni in Parlament "la vedere" toate cele trei cereri ale justitiei in cazul Elenei Udrea, a declarat co-presedintele PNL Vasile Blaga, aratand ca liberalii vor face acest lucru "ca sa nu fie surprize".

16:30 - Secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, a declarat ca sunt sase puncte pe ordinea de zi in privinta Elenei Udrea.

"Sunt sase puncte pe ordinea de zi in privinta doameni Udrea, primul inceperea urmaririi penale pentru Gala Bute,al doilea este extinderea pentru luare de mita, tot in Gala Bute, al treilea este cererea de arestare pentru Gala Bute, al patrulea punct pe ordinea de zi este inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft, al cincilea este cererea de retinere si arestare preventiva in dosarul Microsoft si al saselea schimbarea controlului judiciar in arestare tot pe Microsoft", a precizat Mircovici.

16:20 - Victor Ponta a declarat, luni, ca atat deputatii PSD, cat si cei conservatori vor vota in favoarea ridicarii imunitatii deputatului Elena Udrea.

Zi decisiva pentru Elena Udrea: Camera Deputatilor voteaza luni cererile de arestare

Duminica, deputatii din Comisia juridica au avizat favorabil trei cereri de incuviintare a arestarii preventive si doua de incepere a urmaririi penale pentru Elena Udrea, insa rapoartele sunt consultative, ele urmand a fi dezbatute si votate, luni seara.

La sedinta de duminica a Comisiei juridice, a participat si Elena Udrea, impreuna cu trei avocati.

Deputatii juristi, unda verde pentru arestarea Elenei Udrea - Aviz pozitiv pentru toate solicitarile DNA

De asemenea, miercuri, comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat pozitiv, prin vot secret, solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, fara sa mai existe dezbateri pe fond, dupa ce deputatul le-a cerut colegilor sa aprobe cererea DNA.

Deputatii juristi au avizat urmarirea penala a Elenei Udrea fara dezbateri

Dosarele Elenei Udrea

In dosarul Gala Bute, avizul a fost cerut dupa ce procurorii DNA au extins urmarirea penala pe numele Elenei Udrea si pentru luare de mita. DNA a solicitat atat avizarea urmaririi penale pentru noua fapta, cat si incuviintarea arestarii preventive.

Reuniune de urgenta pentru arestarea Elenei Udrea: Ce le transmite colegilor din Parlament

In aceeasi cauza, DNA ceruse luni aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, pentru infractiunile de abuz in serviciu, cu obtinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite. Comisia juridica a avizat favorabil, miercuri, solicitarea DNA.

Reuniune de urgenta pentru arestarea Elenei Udrea: Ce le transmite colegilor din Parlament

In dosarul Microsoft, DNA a cerut, marti, aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, pentru trei fapte de trafic de influenta - doua in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, respectiv legate de derularea contractului e-Romania -, spalare de bani si fals in declaratiile de avere, precum si incuviintarea retinerii si arestarii deputatului PMP pentru aceste infractiuni.

Sedinta de urgenta in Parlament: Udrea, pledoarie in fata deputatilor juristi

De asemenea, in dosarul Microsoft, procurorii au solicitat aviz pentru inlocuirea masurii controlului judiciar, luata in cazul Elenei Udrea in 29 ianuarie, cu arestarea preventiva, pentru faptele de spalare de bani si fals in declaratii de avere, pentru care este deja urmarita penal. Anchetatorii sustin ca Udrea a incalcat conditiile controlului judiciar cand a facut afirmatii publice cu privire la acuzatiile ce ii sunt aduse, motiv pentru care se impune arestarea ei.

Deputatii juristi, unda verde pentru arestarea Elenei Udrea - Aviz pozitiv pentru toate solicitarile DNA

Elena Udrea a fost denuntata la DNA de omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat in dosarul Microsoft, de la care Udrea ar fi pretins si primit 500.000 de euro "pentru a-i rezolva problemele din justitie", se arata in referatul prin care procurorii cer arestarea deputatului PMP.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 27229 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
71 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce harnici sunt azi, cred ca niociodata nu au fost asa de multi

prezenti!
" Valeriu Zgonea a declarat deschisa sedinta, fiind prezenti 362 de deputati, din totalul de 398."

 

"Camera Deputatilor voteaza cererile de arestare"

Adica nu-i ne bun cine cere ci acela care da ? Nu-i mai simplu ca deputatii sa voteze ridicarea imunitatii (e o aiureala cu imunitatea asta) si daca procuratura are probe s-o aresteze pur si simplu ? Nu inteleg coteala asta cu cererea de arestare. Pare ca DNA se ascunde dupa papusoii din parlament.

 

Cine compune parlamentul Romaniei -

... "sculeri-matriteri, deputati auto, violatori, borfasi de drept comun"

 

Lool .. ai dreptate ,dar nu uita si de secretara lu* Dragnea

acea domnisoara de 25 de ani ,parca ,care a ajuns parlamentar ,apropo de asta ,nu o fi avut vreo una din asistentele astea care se plimba acum pe la dna,ambitia sa devina parlamentar,nu cred ca ar fi fost imposibil ..daca lustruia persoana potrivita .

lasa ca si ziare.com e sub acoperire si schimba

titlurile articolelor functie de comentarii si interese..de moment.
De EADS , Sarbu cu retrocedarile...si celelalte s-a uitat... poate pe moment.
.......
Habar nu am cit de vinovata e coana dar tre'sa remarc ca are ce nu au multi barbati.

Pe ce canal se da arestarea?

Tot butonez si nu gasesc nimic cu duba Vuitton.

 

 

Da, este un violator parlamentar de Vaslui.

... Cauta pe internet si-ai sa te convingi. Eu nu fac voluntariat.

Concluzia e ca Nuti e 'Capo di tutti capi'...

..restul fiind liberi sa bantuie pe la televiziuni.

Oricum ,cred ca udrea nu e atat de naiva sa spere

ca o scapa parlamentul ,la cati ‟prieteni " are printre parlamentari ,cred ca deja si-a facut bagajul..

...

Ținuta Elenei Gabriela Udrea este impecabilă ! Oare parlamentarii de ce nu țin cont de acest detaliu ?!?

astazi toti parlamentarii...

au descoperit ca au "cojones"...

Ehehe, s-au dus vremurile cind era descheiata

pan'la brau, de se vedea cioaca. Ia uita-te la ea acum, incheiata la copca si proaspat barbierita.
Oare de la parlament mai trece pe acasa, sau direct la bulau?
PS. cred ca si de aia marinel a lasat-o mai moale cu cautatul caselor, ca bate asa un vant de pe la Poarta Alba, jud Constanta....
PS2: nu cred ca marinel va ajunge la puscarie, cred ca totul este facut doar pentru a-l pune la pascut si convins sa renunte la politica... precum Tapul, care si el a fost invins de cripto-cumunisti-toti-fosti-utecisti. (mai la vale este o stire cum ca nuti i-a zis toatele despre Coldea lu' marinel, dar el nu avea ce sa faca, era legat de maini si picioare, precum a fost toti cei 10 ani de presedentie)

Elena Udrea=Elena Ceausescu.

Urmeaza celebra fraza cu,,mai baieti pot fi mama voastra''. Nu doamna Lenuta, nu se mai putea sa faceti jocuri la nesfirsit.

Parlamentarii penali, lupi moralisti

... Cine voteaza pentru ridicarea imunitatii lui Udrea? Un parlament de penali. Ce credibilitate pot sa aiba acesti parlamentari smecheri, hoti, mincinosi, lenesi, profitori, aroganti care au ales parlamentul ca adapost sa scape de justitie?
Cum e posibil, cum s-a ajuns aici, ca o adunatura de hoti patronata de premierul tarii sa dispună de viata unui om? Ce legitimitate are acest parlament facut asa, impotriva vointei poporului, vointa exprimata la referendumul din nov 2009, pentru unicameral cu 300 de membri.

 

aha

"cesti parlamentari smecheri, hoti, mincinosi, lenesi, profitori, aroganti care au ales parlamentul ca adapost sa scape de justitie"

Pai si doamna Udrea care e si ea parlamentar se incadreaza la perfectie aici

Singurii parlamentari care au intrat corect in

... parlament sunt cei care, in 2012, nu faceau parte din USL si printre acestia se numara si Udrea.

Mircea Badea președinte !

Cine este individa (Elena Gabriela Udrea) ?!?

Huooooooooo!

Unde este complicele tau Basescu. La puscarie mincinoas-o.

mai sa fie ..

da nimeni nu a are dreptul sa decida nimic in lega cu udrea .. nu justitia , nu sri , nu parlamentul ... doar tu !
de ce ? statul de plata cu udrea ca platitor ofera aces drept ? sau ... ?

"Elena Udrea nu este prezenta in plenul Camerei Deputatilor, fostul ministru al Turismului neraspunzand "prezent" la apelul nominal" mai si chiuleste ....

Parlamentul este controlat de SRI

Tot SRI da ordine DNA-ului. Asa este normal.

Domnule Voiculescu, Respect!

Demnitatea este ceea ce va caracterizeaza!
Antena 3 incepe sa fie stindardul dreptatii!

Discursul de un penibil fara egal, este dovada ca

femeii asteia nu-i este clar ca tot ceea ce a realizat ea pana acum este doar o mocirla puturoasa.
Diploma luata bani de la o facultate corupta, casatoria pe bani cu un speculant corupt, cariera politica facuta pe spinarea lui basescu si mai ales milioanele de euro din conturi, toate astea i se par normale. Sigur ca sunt justificabile, insa nu asa cum o face ea.

Al dreakku, Base: nu s-a lasat pana n-a bagat-o si pe...

... Nutzi la parnaie!

- Jos justitia basista!

...esti tare, dom'le!

...duba Vuitton...etc
Felicitari pentru umor!

Parca am vazut-o si pe Alkada p-aici! Era in doliu

Repeta ceva la nesfarsit!! Cum ca e nevinovata!!

Cred ca pe alkada o leaga in seara asta!! Daca Udrea merge la arest nici alkada nu mai posteaza!!

t7

http://www.doxologia.ro/calendar-ortodox/evanghelia-zilei/cel-fara-de-pacat-dintre-voi-sa-arunce-cel-dintai-piatra-asupra-ei

Daca vine iar v-unu' ca Stalin sau v-un taliban, ce-o sa-i mai impuste pe parlamentari pe stadioanele astea noi!

Non "homo, homini, lupus", sed
"Viri autem lupi ad mulierem."

Ceea ce socheaza in cazul lui Udrea este viteza, disperarea cu care

... se misca DNA s-o izoleze pe Udrea, sa-i inchida gura mai repede, numarul de mandate emise in numai două ore, multitudinea de acuzatii, ca o ploaie torentială, dar mai presus de orice, parlamentul acesta, plin de penali, unii chiar scapati de justitie prin bunatatea si cumsecadenia colegilor, care azi, acum trebuie sa voteze pentru ridicarea imunitatii lui Udrea si implicit a arestarii ei.
Sesizati paradoxul, oameni buni? Penalii parlamentari o fac astazi pe lupii moralisti.

 

nu cred ca se chinuie sa-i inchida gura ,de la E.U ,si de la

orice persoana se asteapta probe ,nu vorbe .deocamdata ,din pacate pentru ea , elena udrea a spus doar o multime de vorbe ,auzite ba de la unul ,ba de la altul mai mult sau mai putin credibili si nu a adus nici-o proba

@silvio ...

ce shocheaza e ca blondul era implicata in absolut toate magariile facute ... maine poimaine aflam ca si cu voiculescu avea furaciuni ...

intrebarea e .. cine urmeaza dupa ea ? ;)

@Adrian8: "intrebarea e .. cine urmeaza dupa ea?"

Raspuns: pestele cel mare, Basescu.

Ae trevui sa urmeze numitii Miky Spaga si Ghitza Sebastian

Dar astia au imunitate PSD

viteza ?

pai pe voiculescu l-au judecat si bagat in cateva saptamani (cu noul complet de judecata) ...
sa inteleg ca atunci erai de acord ..dar acum nu e bine ?

si ce viteza vezi tu ? daca in aceeasi zi o urmareau si o si arestau .. mai ziceam ... dar asa .. bati campii cu 'seninatate' .

procesul a durat 6 ani ,sentinta a fost data de

un nou complet de judecata ,dupa ce vreo doi judecatori au fost arestati pentru ‟corectitudine" un altul a fost pensionat la cerere ..si mai era si noul cod penal care scurteaza termenul oricarui proces ,ca daca nu era ,cred ca se lungea mai mult decat serialul Tanar si nelinistit

pt Androneasca s-a votat contra

Grapini si Andronesca trebuiau arestate si ele...si duse in celula varanului

Wowwww! graba mare tovarasi.

dca tot au varuit zidul ala d ela targoviste, sa o duca frate acolo.
"22:56 (numaratoarea) La votul pentru inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft au fost 308 deputati prezenti, dintre care 296 au votat. 243 de voturi au fost pentru si 50 impotriva, in timp ce 3 au fost anulate.
23:00 - Aprobarea incuviintarii arestarii preventive a Elenei Udrea in dosarul Microsoft a fost publicata in Monitorul Oficial."
Asa ceva nu am vazut de cand s-a inventat parlamentu'in lume. Sa mai zica cineva ca nu muncesc parlamentarii :)))))))))))))))))
Nu o fi udrea sfanta, dar si aiaaaa.... mamaaaa de cand asteptau ei sa o infunde. Isi freaca mainile toti si zic, "justitie ai vrut, na justtie". Te rogi tu de voicu sa te scoata, cum facea pe vremuri, de mustata, de costiniu."
Asta este, JUSTITIE pana la capat.
Si DOAR cine e VINOVAT sa plateasca.
Cine nu.... sa va fereasca Dumnezeu sa-l condamnati de pomana ca nu veti mai avea liniste ma!
Nici aici si nici dincolo, daca mai credeti in gogorite.
Dati-i ceva lui felix sa nu moara de fericire :))))

" parlamentul acesta, plin de penali"......

aici ai dreptate .....dar daca o aresteaza pe Nuti trebuie sa recunosti ca va avea (parlamentul) cu un penal mai putin......:))))

"Les jeux sont fait"/ "zarurile au fost aruncate"

nu te opreste nimeni, udi, sa-ti dovedesti nevinovatia .. bani ai, avocati buni ai .. de ce te ingrijorezi?

.. ti-ai pregatit si "iesirea in decor": in "caz de" e de la forte oculte..

..n-ai stiut nimic de afacerile familiei .. dar brusc "s-au cerut bani" ... PMP e singurul partid de "dreapta" dar tu te sms-eai cu Guitza ... tu stii tot despre servicii .. dar nu se stie "in calitate de ce"?

"greu de crezut" .. dar mai ales "greu de tolerat" macar ideea de parlamentar .. d'apoi de Presedinte :))
de la cineva care "a distrus tot ce a atins" :))

.. asteptam cu nerabdare "demonstratia de nevinovatie"...

.. nu vreau sa jignesc, asa ca nu mai continui cu "finalul" firesc...

PS: sunt lucruri mult mai importante de rezolvat in Romania ... decat "cazul udi" :))

Toata panarama cu votul de 6 ore din banii contribuabilului

este menita sa descurajeze ridicarea imunitatii pentru numitul Ghita Sebastian (ala cu 40 de dosare cu NUP) si pentru Miky Spaga.

........................

tonomate,femei si barbati,a telespectatorilor lui Voiculescu se implineste sub ochii lor!

atentie,dupa maratonul inegalabil al marii adunari nationale,monitorul oficial(premiera istorica)publica in toiul noptii decizia alesilor!

intrebare cat Everestul:de ce Udrea nu poate fi urmarita penal in stare de libertate,ca si Niculescu de arges,mazare,nicusor de constanta,nastase de cornu si multi,multi altii,mai penali si foarte periculosi?

...iar dvs,doamna Udrea,m-ati dezamagit profund,o data pentru ca nu trebuia sa ajungeti acuzata dupa atatea cazuri de coruptie in istorie si apoi pentru ca nu trebuia sa atacati pe altii decat in fata rechizitoriului prezentat de procurori!

rusine maxima pt RTV intr-un secol postmodernist,care a prezentat videoclipuri satirice la adresa doamnei Udrea si chiar intr-o costumtie vargata-proceduri naziste!

toata compasiunea pt doamna Elena Udrea,ciuruita doar pentru colaborarea institutionala cu Traian Basescu!

parlamentul

e ocupat sa voteze toata ziua numai prostii.
sa voteze daca se ridica imunitatea cercetatilor penal.
daca parlamentul e plin de cercetati penal, asta le umple programul.
nu puteau sa dezbata si sa voteze o lege pentru populatie mai bine?
parlamentul nu ar tb sa aiba nici o imunitate. sunt doar cetateni.
pierdere de timp romaneasca
votarile asta ar tb facute in afara programului.
ei sunt pusi acolo sa munceasca pt populatie.

 

Ar fi interesant de stiut cum vor vota parlamentarii penali scapati

... de justitie prin bunăvointa si cumsecadenia colegilor lor.

detalii

udrea e doar un caz marunt.
s-a facut tamtam fiind ca are ea gura mare si proastadar defapt e un caz foarte marunt.
problema cea mare ramane imunitatea parlamentarilor care nu ar tb sa existe.

Nici macar sa nu amintesti de

"bunavointa si cumsecadenie". Astea merg doar intre infractori.

Circul cu Elena Udrea s-a incheiat.Urmeaza tov.Dragnea in spectacol.

.

Or vota pr0stii dar au uitat cam toti de gondola lu' Pinalti

O imunizau si arestau de patru ori.
Superficiali si Coldea si Kövesi.

Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o.

Daca crezi ca ai dovevi poti sa le faci publice oricand.
Problema ta este aceea ca esti vinovata de acuzatiile care-ti sunt aduse si inca de multe altele dar totodata stii ca-ti sunt aduse de catre cei care sunt ca si tine,au fost creati de tine si si Basescu iar azi intorct armele.
Parlamentul nu a ratat nimic,decat incercarea ta de a-l folosi ca instrument in a-ti lovi fostii acoliti.
Daca vrei sa scapi mai usor dai in gat pe toti inclusiv pe tartorul cel mare.Daca ai probe concrete dale drumul catre populatie si vei f sustinuta daca nu,ramai la discutii pe marginea sabtului.

 

 

O sa-i ridice imunitatea de trei ori. E posibil. Ce e ciudat

cum o s-o aresteze de trei ori? Cred ca e posibil si asta ...la noi .
...........
Vorba romanului:
'De la nasul mare (SRI) si fina (DNA) trei arestari Sa traiasca...'una-i prea putin.

@silvia_h Rank user: x5 09.02.2015, 17:37

vezi ca te lasa memoria .. la batranete ...

singurii care au intrat corect au fost cei USL .. daca nu erau regulile aberante bagate de boc , nu erau nici 1000 de parlamentari nici picior de pdl-ic !

Castigator: Elena Udrea - PDL
Cum: Prin redistribuire
Mandat Suplimentar: -
Rezultatul votului:
Liviu Batescu (PNL) - 46,15%
Elena Udrea (PDL) - 42,46%
Sursa: Rezultat final BEJ

asa ca lasa minciunile ..ca nu merge ! RUSINE !!!!

http://www.gandul.info/politica/alegeri-parlamentare-2012-rezultate-si-exit-poll-harta-interactiva-a-alegerilor-parlamentare-2012-10377373

" "Daca va fi in seara asta, ne aducem, suntem pregatiti. Imi doresc echilibru pe toate palierele"."

 

Pentru 'echidistanta' bagati si exemplul cu Anton Tariceanu

..caracterizat beton de FMI . Altfel o sa zica unii ca vreti sa manipulati 'manipularea informatiei' si nu-i cazul observind onestitatea d-voastra intr-ale 'expunerilor'.

nu poti sa nu observi ce exemplar s-au mobilizat parlamentarii...

oare ar fi fost la fel de constiinciosi daca era vorba de un PSD-ist ?
Udrea va fi arestata.

 

"Udrea va fi arestata"

Amin si bodaproste !

redactia Ziare.com ,

nu v-a sarit inca in ochi poza userului de mai sus (nu scriu denumirea userului fiindca ma depunctati cu veselie ) ?

cred ca observati ca a fost scos si Sova din ..

..formolul DNA.'Pozitia' d-sale e cam nefireasca.
O fi scos pe bune ? Argumentat ?Sau ca...?
@Sulampahar

Microsoft e de nivelul Abramburicai si al celorlalti ministri.

Udrea poate fi arestata pentru 'Macrosoft'....ca 'micro' e prea micro ca sa fie bagata in seama.

vai ce discurs gretzos !

"Timp de zece ani am luptat pentru stat de drept, justitie independenta."

minciuni pe banda , timp de 10 ani a luptat pentru a fura mai multi bani de la statul de drept ! .. dupa cum ne explica 'justitia independenta' aia care a bagat psd-isti pe banda , aia care e singura institutie integra din statul roman (ca asa ziceau toti basistii .. nu ? )

 

Adrian,

daca casti ochii,vei vedea ca Elena Udrea este acuzata in doua dosare pentru : 1) 50.000 euro si 2) pentru favorizarea infractorului. Cat ai fi de naiv ,nu cred ca poti sa o compari cu hotii de zeci de milioane de euro care sunt judecati in libertate. Daca esti sincer,te plang,daca esti postac platit iarasi te plang...

Bai, baiatule, femeia asta este pedepsita pentru

toate intrigele pe care i le soptea la separeu fostului presedinte! Stii cati ani a luat ridzi din cauza ei? Cinci. Pentru casatoria cu un sarlatan hot si corupt, care a saracit Romania de zeci de milioane de euro, pe care le-a impartit cu ea la partaj. Pentru marlania facuta impreuna cu ridzi, pentru a ajunge eba-n PE. Pentru distrugerea pdl-ului si umilirea lui diaconescu. Pentru toate execurile pe care si le-mpingea la inaintare ca victorii!
Pentru bica si zecile milioane dosite, desi...pe nas n-au tras, nu? In rest, la voi la tara, cum e vremea?

@marin neagu 23.54 asta cu distrugerea pdl-ului

mai subtirel cu asta ,pdl-ul l-a vandut dl co-Blaga cand a inteles ca nu e in stare sa il conduca ,l-a vandut bucata cu bucata pnl-ului ,sau mai bine zis om cu om ,e adevarat ca nici udrea nu era potrivita la conducerea partidului ,al oricarui partid ,dar sa nu o acuzam de ce nu a facut

as avea si eu o intrebare, simpla curiozitate:

tu de ce "pangaresti" sigla PNL cu avatarul tau?

... eu, am incercat sa inteleg, dar tot nu am vazut "nici o legatura" .. stii macar ce inseamna? :))

sau e doar o forma udrista de "exprimare"? :))

Pentru a va da seama despre ce este vorba ,

cautati pe internet declaratia dlui.Georgian Pop,seful comisiei SRI a Parlamentului la iesirea de la sedinta de cercetare a activitatii SRI de astazi. Langa dl.Pop s-a aflat dl.General Coldea ,care a facut un spectacol de mimica,fara legatura cu ce prezenta dl. Pop ! UITATI-VA si judecati singuri .

 

@silvia

sint si parlamentari care au facut trotoarul la intercontinental ? Poate chiar fosti ministri ? cite odata imi pare rau ca nu mai exista pedeapsa cu impuscatul ..

 

Cum e viata....

a plecat din plesCoi, a trecut prin Dacia 1310 a lui Ilie Stan si debaralele din Cotroceni (ignorind Cocosul), si a ajuns inapoi la bilele deputatilor !!

 

Aia cu bilele parlamentarilor e relativa

Stii poate ca a tercut printre ei vanatorul Nastase si ai vazut si tu ce prost trage.

LIVE

http://www.cdep.ro/pls/dic/site.home?idl=1&iptl0=26&iptl1=78

 

Dle Necula,va salut pentru renuntarea la obsesia ruso-psihozei

Dar vreau sa va atrag atentia ca libertatea Elenei Udrea nu este "la mana Parlamentului"ci a deciziei judecatorilor !
Parlamentul "cel mai corupt din lume"si cea mai dispretuita institutie de catre romani,poate cel mult sa-si dea acordul la arestarea dnei Udrea,judecatorii decizand daca este cazul sau nu!
Cum Kovesi(amanta lui Coldea?) a avut grija ca manipuland DNA sa monteze trei arestari in acelasi timp ,contra dnei Udrea(caz unic probabil in lume)s-a asigurat ca o singura cerere de arestare a dnei Udrea sa nu fie respinsa de un judecator cinstit si integru!
Asa ,unul dintre judecatori s-o nimeri sa fie prieten cu Kovesi!
Stiti ce va rezulta din acest circ anti-Udrea(evident ,pentru a o impiedica sa vorbeasca,de altfel prea tarziu)?
Daca,DNA vrea sa-si mentina cota de incredere a romanilor,dna Kovesi va trebui inlocuita!
Altfel ,va deveni o noua componenta a statului mafiot!
Teo

 

Multumim pentru aceasta remarca minunata!

Pentru clarviziune, pentru precizie si mai ales pentru marinimia cu care ne impartasesti aceste idei sublime. Acum am inteles DE CE.
A propos, cand don semaca le sugereaza unora sa plimbe ursul, nu cumva ai retinut ce traseu le sugereaza?


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor