Afacerile familiei Udrea-Cocos, aproape de faliment?

Luni, 19 Iulie 2010, ora 20:07
6755 citiri
Afacerile familiei Udrea-Cocos, aproape de faliment?
Foto: Arhiva

Rezultatele financiare inregistrate anul trecut de firmele apartinand familiei Udrea-Cocos demonstreaza ca afacerile lui Dorin Cocos si ale Elenei Udrea sunt aproape de faliment.

Societatea "Dalli International Co", singura in care, pe acte, apare ca asociat Elena Udrea, a intrat in procedura de lichidare, iar alte doua companii, administrate de sotul acesteia, Dorin Cocos, sunt pe punctul de a fi inchise dupa ce au inregistrat pierderi de peste 50% numai anul trecut, scrie Financiarul.

Conform declaratiilor de avere si de interese din ianuarie 2010 (cele postate la ora actuala pe site-ul Guvernului), coroborate cu informatiile furnizate de Registrul Comertului, ministrul Elena Udrea detine 50% din capitalul social al SC "Dalli International Co" SRL, societate care, in anul 2008, a obtinut un profit net de 29.635 RON, la o cifra de afaceri de 223.824 RON. La ora actuala, "Dalli International Co" SRL se afla in procedura de lichidare.

O alta firma la care a renuntat Dorin Cocos este "Medcomplex" Bucuresti, societate la care a detinut 90% din capitalul social si care in 2008 a inregistrat un profit net de 92.259 RON, dar care - la 31 decembrie 2008 - avea creante de 3,23 milioane RON.

In urma lichidarii, Dorin Cocos a obtinut suma de 2,5 milioane RON, suma pe care Elena Udrea a trecut-o in declaratia de avere ca fiind "dividente".

Pierderi semnificative, de peste 50%, au fost raportate si de catre firmele "Alexis Impex 93 SRL (restaurant Casa Enache)", la care figureaza ca asociat oficial socrul Elenei Udrea, in varsta de 76 de ani.

Pierderile enorme de la "Euro Hotels International Co" sunt compensate partial de profitul inregistrat de "Clamari Trading Impex", in dreptul careia apare un profit de 1.411.114 lei, cu un efectiv de sapte salariati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#afaceri Elena Udrea Dorin Cocos, #afaceri Udrea faliment, #Dalli International , #Dorin Cocos
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Din cate stiu, familia Udrea - COCO este implicata in numeroase alte afaceri, in...
Poza copilul
copilul
rank 1
Fugiti mai cu ursul de aici !