Udrea, despre divort: Am facut partajul, eu am ramas in casa

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 22:27
3303 citiri
Udrea, despre divort: Am facut partajul, eu am ramas in casa
Foto: B1 Tv

Deputatul PDL Elena Udrea a comentat, vineri seara, divortul prin care a trecut, aceasta explicand ca separarea de Dorin Cocos nu ii va afecta cariera politica.

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului a fost intrebata daca a facut partajul cu fostul sot si cine a plecat din locuinta.

"Am facut partajul, eu am ramas in casa", a spus Udrea, care a fost invitata la B1 Tv, vineri seara.

"Este foarte greu sa spui ca un divort nu inseamna nimic, este un fapt de viata, ca si casatoria. (...) Se poate trece si prin asta, eu cred ca nu imi va afecta preocuparea pentru cariera.

Cred ca n-ar trebui sa influenteze deloc statutul din politica. Sunt foarte multi barbati la varful politicii romanesti care au trecut prin astfel de momente si pe care nu i-a afectat nici pozitiv, nici negativ. Nu cred ca are relevanta asupra perceptiei omului politic Elena Udrea", a marturisit deputatul PDL.

Ea a adaugat ca divortul a avut "cauze personale", care nu tin de cariera politica, dar si ca "probabil ca una dintre consecinte va fi ca lumea va fi foarte atenta ce mai face in plan personal Elena Udrea".

Elena Udrea a divortat de Dorin Cocos

"O relatie conjugala se uzeaza cand femeile au o cariera politica. Femeile care au un sot politician sunt cu siguranta mai ingaduitoare fata de ceea ce presupune o cariera politica", a mai explicat fostul ministru al Turismului, care a adaugat ca, dupa anuntul divortului, a plecat o saptamana in vacanta in afara tarii, impreuna cu mama si fratele sau.

Elena Udrea a spus si ca o eventuala apropiere a sa de Traian Basescu era "o barfa" care nu a fost luata in serios de fostul sau sot.

"Era o relatie de familie, nici nu se punea problema sa fi luat in serios aceasta barfa pe care mai ales adversarii poltici au generat-o. (...) Nimeni nu a crezut in mod real aceste barfe", a mai spus deputatul PDL.

Udrea si Cocos au divortat, urmeaza impartirea averii

Elena Udrea a divortat de sotul sau, Dorin Cocos, dupa o casnicie de zece ani. Cei doi au anuntat intr-o declaratie de presa comuna ca au pus capat casniciei "in mod amiabil si in fata notarului".

Politicianul si sotul sau au transmis presei ca mariajul lor s-a sfarsit pe 10 iunie, in mod amiabil.

Citește și:
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
USR şi Forţa Dreptei vor depune moţiune simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, „pentru eşecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen”, a anunţat Ludovic...
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat că o decizie privind aderarea României la spaţiul Schengen poate fi luată la Consiliul JAI care este programat să aibă loc în luna martie. El...