Udrea se dezice de Oprescu si acuza presa de manipulare

Marti, 01 Iulie 2008, ora 09:28
2579 citiri
Udrea se dezice de Oprescu si acuza presa de manipulare

Elena Udrea sustine pe blogul sau ca adversarii politici ai PD-L manipuleaza opinia publica folosindu-se de o parte a mass media pe care o detin.

Aceasta se refera si la cateva articole aparute in "Jurnalul National" si "Ziua" in care exista informatia ca Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea, l-ar fi abordat pe Sorin Oprescu.

"Intr-o emisune televizata, Oprescu a spus ceva referitor la un reprezentant al societatii Dalli, care l-ar fi cautat si nu l-ar fi gasit, in vederea unei discutii legate de administrarea parcarilor respective. Spusele lui Oprescu au fost preluate de Jurnalul National, ziarul lui Voiculescu, intr-un articol ce a introdus deja samburele minciunii pe care intentiona sa o transforme in adevar, sub forma unei interogatii.

Articolul a fost citit si comentat bineinteles in spiritul in care era scris la Antena 3, televiziunea lui Voiculescu, la revista presei. Apoi, cu un titlu deja categoric, a fost redat si pe Ziare.com. Acum nu mai exista niciun dubiu, despre sotul meu era vorba. De aici, ca informatie certa, s-a disipat pe forumuri, a ajuns si la mine pe blog si toata lumea stie ca cei doi s-au intalnit la o cafea, au pus tara la cale si mai ales parcarile, etc., totul fiind de fapt o mare minciuna. Si uite cum poti fabrica un adevar, prin tehnici de manipulare ce imi amintesc de activitatea defunctei Securitati. Povestea nu s-a oprit aici", scrie Udrea pe blogul sau, sustinand ca Dorin Cocos nu mai este actionar al firmei Dalli din 2004.

In plus, Elena Udrea se arata deranjata de faptul ca intr-un articol despre persoanele care s-au aflat in spatele succesului lui Oprescu apare si numele sau.

"In ziarul Ziua de luni, intr-un material nesemnat, se face o elucubranta insiruire de persoane mai mult sau mai putin cunoscute, care se stiu sau nu intre ele, dar care, spune articolul, sunt cei din spatele lui Oprescu, cei care l-au ajutat sa castige Primaria Capitalei. Prima persoana sunt chiar eu", spune blonda de la PD-L.

Udrea mai scrie ca in ultimii trei ani jurnalistii de tip tonomat au scris numeroase neadevaruri despre ea, iar ultimul lucru care i se poate reprosa este loialitatea fata de PD-L.

"...Incercarea unora de a ma pune in relatie cu Oprescu, depaseste orice detractare. Imi pare evident ca exista un scop pentru care se construieste aceasta versiune. Strategi bine platiti isi fac datoria iar ziaristi de tip tonomat pun si ei umarul. Numai ca au gresit-o de data asta. Posibil ca sunt multe care imi pot fi reprosate. Insa niciodata loialitatea fata de partid", incheie ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#politica, #PDL, #Sorin Oprescu, #Elena Udrea, #Dorin Cocos, #DALLI, #loialitate , #Dorin Cocos