Udrea: Trusturile lui Nus si Felix se comporta ca Securitatea

Joi, 10 Martie 2011, ora 10:53
4248 citiri
Udrea: Trusturile lui Nus si Felix se comporta ca Securitatea
Foto: machiavelli.ro

Elena Udrea dezminte toate acuzatiile lansate de o posibila implicare a sa si a sotului, Dorin Cocos, in dosarul UCM Resita, afirmand in schimb ca este "tinta unor campanii negative comandate de 'stapanii de presa'".

Intr-o noua postare pe blog, Elena Udrea scrie ca a aflat despre noul scandal in care este implicata in timp ce se afla la Berlin, la inaugurarea standului Romaniei de la Targul International de Turism, cel mai important eveniment de acest fel din lume.

"Am fost insa informata ca in tara a pornit din nou delirul Irealitatii si al Antenelor legat de presupusa relatie de rudenie pe care as avea-o cu Iulian Tudor. Ca sa le fie clar acestor 'mari oameni de presa': Iulian Tudor nu este nasul meu de cununie. Iar acest lucru se putea afla usor, fie intrebandu-ma pe mine sau pe sotul meu, fie pe Iulian Tudor. In deontologia lor, nimeni nu a facut-o", scrie ministrul pe blog, explicand ca, de cand a intrat in politica, s-a ferit sa se inrudeasca cu cineva tocmai pentru a nu intra in gura celor doua televiziuni "bine intentionate".

"Mai spun o data ca sa le intre bine in cap: eu si sotul meu nu avem absolut nicio legatura cu subiectul UCM-Resita. Acest lucru este clar si din perspectiva dosarului aflat la DNA. Numele meu sau al sotului nu apar in niciunul dintre referatele procurorilor. Nu exista nici macar afirmatii indirecte ale cuiva care sa spuna ca au auzit ca eu sau sotul meu am fi implicati in subiect. Totul se bazeaza pe speculatii nefondate nascute din mintea involburata a unui autodeclarat prieten al lui Sorin Ovidiu Vantu", mai sustine Elena Udrea, adaugand: "se incearca mistificarea adevarului si croirea unei legaturi fortate, pentru a ma implica in scandaluri de presa. Sunt tinta unor campanii negative comandate de 'stapanii de presa'".

Elena Udrea mai atrage atentia asupra faptului ca, desi cunoaste o multime de persoane nu poate fi acuzata de prostiile pe care le fac acestea si nici nu poate controla ce se spune despre ea.

"Si, totusi, lasand la o parte orice deontologie profesionala, s-a ajuns sa fiu acuzata ca "am fost vazuta in compania unor oameni" sau "sunt apropiata a unuia sau altuia". Dupa toate gradele de intelegere, cel putin in ceea ce ma priveste, trusturile lui Nus si Felix se comporta ca Securitatea.

Presa romaneasca a devenit in majoritatea sa de scandal. Nu mai exista nicio limita. La 'stalpul infamiei televizate' sunt pusi in fiecare seara alti oameni, unii dintre ei chiar nevinovati. Jurnalistii, in loc sa informeze, sa chestioneze, eventual sa analizeze, arunca diatribe. Unii sunt angajati doar pentru a injura. Si cu cat o fac mai cu patos, cu atat mai mare remuneratia", conchide Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Elena Udrea presa, #Udrea UCM Resita, #Udrea Iulian Tudor , #Dorin Cocos