Udrea incepe anul cu un atac la Iohannis: Daca sperantele noastre sunt in el, se va alege praful!

Luni, 05 Ianuarie 2015, ora 16:36
10822 citiri
Udrea incepe anul cu un atac la Iohannis: Daca sperantele noastre sunt in el, se va alege praful!
Foto: Facebook/Elena Udrea

Liderul PMP Elena Udrea l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis la inceput de an, spunand ca "oamenii din spatele noului sef al statului" si consilierii sai sunt "aceiasi dintr-un PNL compromis".

Udrea a subliniat ca, daca romanii isi pun sperantele in Klaus Iohannis, "se va alege praful de ele", facand referire la "interesele si ipocrizia de la Palatul Cotroceni".

"Dupa o pauza (cat o vacanta), ne intoarcem la ale noastre. Sfarsitul de an 2014 a fost foarte dens si incarcat de tensiune. De aceea, toata lumea avea nevoie sa respire. Abia acum incepem sa ne dezmeticim si sa ne dam seama ce s-a intamplat, dincolo de valul de emotie si de asteptarile uriase.

Adevarul este ca simpla alegere a lui Iohannis, altfel cu totul intamplatoare, in functia de Presedinte nu va rezolva problemele cu care se confrunta Romania.

Trebuie doar sa ne uitam la oamenii din spatele noului sef al statului, incepand cu aceiasi dintr-un PNL compromis, la consilierii sai si la atitudinea fata de Putere pentru a ne da seama ca, daca toate sperantele noastre sunt in Iohannis, se va alege praful de ele. Fundatia nu este deloc solida, pentru ca ea se bazeaza pe interese si foarte multa ipocrizie", a scris pe Facebook Elena Udrea.

In continuare, presedintele PMP a sustinut ca in Romania mai sunt multe de facut, printre care modificarea Constitutiei, o noua lege electorala si reforma in domeniul sanatatii.

"Si, totusi, avem foarte multe de facut in Romania: modificarea Constitutiei prin respectarea vointei romanilor, o noua lege electorala, intarirea si depolitizarea institutiilor (poate chiar prin masuri legislative), o lege care sa ajute presa sa supravietuiasca in aceasta perioada economica dificila fara sa fie obligata sa cante in struna Puterii, reforma in Sanatate sau realizarea unor investitii strategice care sa genereze locuri de munca etc", a mai notat Udrea, adaugand ca PMP "isi ia angajamentul de a fi unul dintre motoarele politice care sa genereze raspunsul la asteptarile celor care vor o Romanie frumoasa".

Consilierii lui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, la sfarsitul anului trecut, primele decrete de numire in functie a unor consilieri prezidentiali. Primul nume este cel al lui Dan Mihalache, acesta fiind urmat de Andrei Muraru, Cosmin Marinescu, Tatiana Niculescu Bran si George Scutaru. Ulterior, prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui.

Cine sunt consilierii presedintelui? Klaus Iohannis a semnat primele decrete

Mihai Razvan Ungureanu, consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Iohannis l-a rechemat pe ambasadorul din Germania - Ar putea deveni consilier prezidential

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Udrea Iohannis atac, #Udrea Iohannis consilieri, #Udrea Iohannis sperante , #Klaus Iohannis