Bute va purta frunza lui Udrea in meciuri

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 11:42
3229 citiri
Bute va purta frunza lui Udrea in meciuri
Foto: Antena 3

Lucian Bute va promova imaginea turistica a Romaniei, acesta fiind al patrulea sportiv roman care se implica in campaniile Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Anuntul oficial a fost facut, miercuri, intr-o conferinta la care au participat ministrul Elena Udrea si boxerul Lucian Bute.

"Am reusit sa initiem o colaboare de viitor, pentru ca brandul turistic al Romaniei sa fie promovat prin imaginea celui mai bun pugilist al momentului (...) Avem bucuria ca acest mare ambsador care a promovat Romania pana acum sa fie partenerul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Am considerat ca, in perioada urmatoare, avand in vedere momentul de glorie in care domnul Bute se afla, a promova Romania cu ajutorul dansului nu poate decat sa aduca un plus", a punctat Elena Udrea.

Totodata, ministrul a precizat ca Lucian Bute va purta, in meciurile oficiale, sigla brandului turistic al Romaniei. Avand in vedere costumatia destul de sumara a boxerilor, in ring, nici Udrea si nici Bute nu au precizat pozitionarea siglei cu brandul turistic al Romaniei.

"In ceea ce priveste actiunile domnului Bute, ne-am gandit sa participe la evenimentele de promovare pe care le vom organiza, sa poarte sigla brandului turistic in meciurile pe care le va disputa sa vorbeasca despre Romania in conferintele pe care le va avea, sa promoveze Romania prin noul brand pe care tara il are", a adaugat Elena Udrea.

"Imaginea Romaniei este promovata mult mai bine de mari sportiv decat de mari politicieni si un parteneriat intre un mare sportiv si un politician va fi pasul care trebuie facut pentru ca imaginea de success a Romaniei sa fie cunoscuta", a conchis Udrea.

Totodata, pugilistul s-a declarat onorat sa reprezinte Romania, alaturi de mari sportivi precum Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.

Bute este campion mondial IBF, la categoria supermijlocie. El va disputa, anul viitor, trei partide, in urma carora va castiga sase milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Bute brand Romania, #Bute conferinta elena udrea , #ministrul Dezvoltarii si Turismului