Cu ce isi mai ocupa timpul Elena Udrea? Taie panglici (Video)

Sambata, 20 Februarie 2010, ora 21:40
2440 citiri
Cu ce isi mai ocupa timpul Elena Udrea? Taie panglici (Video)
Foto: Gandul

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea a inaugurat sambata partia de schi de pe muntele Cozla, din judetul Neamt prima partie din tara care detine certificat de omologare europeana.

Tot sambata, Udrea a deschis oficial si prima editie a Festivalului "Piatra pe zapada". "Aveti atatea atractii aici incat puteti aduce toata Europa. Ma bucur sa stiu ca datorita unor astfel de proiecte, municipiul Piatra Neamt si judetul Neamt vor fi mai vizitate de turisti", a declarat, la inaugurare, ministrul Elena Udrea, informeaza Agerpres.

La eveniment a fost prezent si Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului, oras care se va infrati cu municipiul Piatra Neamt. Prima editie a Festivalului ''Piatra pe zapada'' are concursuri de schi, snowboard si sanii, hochei cu maturoiul, coborare pe partie cu faclii si focuri de tabara, iar seara vor fi organizate concerte in aer liber cu Fly Project si Corina.

De altfel, Elena Udrea si-a petrecut ultimele zile inaugurand tot felul de obiective turistice de acelasi gen. Prima taiere guvernamentala de panglica s-a consumat joi seara la Brasov, "tinta" fiind un patinoar artificial ultramodern de 10 milioane de euro - construit pentru Olimpiada Europeana de Iarna a Tineretului din 2013 - pentru care 8 milioane de euro au fost pusi la bataie de Ministerul Dezvoltarii Regionale in timpul ministeriatului lui Vasile Blaga, iar restul de 2 milioane - de bugetul municipal, scrie Gandul.

A doua taiere de panglica a fost oficiata de Elena Udrea vineri, in statiunea Covasna, fiind vorba de un centru de informare turistica a carui piatra de temelie fusese pus chiar ea, in octombrie trecut. Aici, ministrul a fost intampinat de o batranica de vreo 80 de ani, care, cu lacrimile-n ochi, i-a implorat ajutorul: 100.000 de euro pentru o operatie in strainatate a nepoatei ei de 21 de ani, suferind de maladia Kron. Udrea a promis ca va vorbi cu ministrul Sanatatii pentru a vedea ce se poate face. Ministrul s-a oprit apoi si la Comandau unde a vizitat o partie de schi careia gazdele spera sa-i tripleze lungimea.

Ultimul popas al zilei de vineri a fost, spre seara, la Sugas Bai, pentru o scurta "inspectie" la o alta investitie in turism aflata in derulare: un sediu pentru Salvamont si o a doua partie de schi, rezervata copiilor.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#udrea inaugurare partii, #Udrea inaugurare partie Cozla , #ministrul Dezvoltarii si Turismului