Cum s-a pregatit Elena Udrea de Craciun (Galerie foto)

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 17:42
3381 citiri
Cum s-a pregatit Elena Udrea de Craciun (Galerie foto)
Foto: Acasa Tv

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a petrecut cateva ore cu Roxana Ciuhulescu si s-au pregatit impreuna pentru Craciun.

Udrea a uitat pentru putin timp de politica sau problemele turismului si a facut pe gospodina pentru emisiunea "Povestiri Adevarate" de la Acasa TV.

Inainte de a se apuca de gatit, ministrul a discutat despre cele mai importante sarbatori din viata sa: Craciunul, Revelionul, ziua ei de nastere, dar si aniversarea casatoriei ce a avut loc in urma cu 8 ani chiar de ziua sa, pe 26 decembrie.

Udrea, care implineste anul acesta 38 de ani, a glumit spunand ca probabil sotul sau a vrut sa comasese mai multe sarbatori si de aceea a programat casatoria chiar de ziua sa de nastere.

De la discutia despre casatorie si ziua de nastere, cele doua doamne au ajuns direct in bucatarie, unde s-au apucat de gatit sarmale.

"Nu am timp de gatit, tocmai de aceea ma bucur asa de mult cand am ocazia", a marturisit ministrul.

Blonda politicii romanesti, cum este numita de multi, a mai spus ca atunci cand gateste si nu se descurca foarte bine o suna imediat pe mama sa pentru a-i spune in ce ordine se pun ingredientele in mancauri.

Udrea: Imi doresc un copil. Sper ca in curand sa mi se indeplineasca dorinta

Cu mainile in carne pentru prepararea sarmalelor, ministrul a mentionat ca ei ii place mancarea sarata, insa acum se abtine si nu va pune pentru ca nu toti apropiatii sai au aceleasi gusturi.

Si dupa ce au terminat de facut sarmalele, cele doua s-au apucat de pregatirea unei gustoase salate de boeuf.

"Ne straduim sa aratam cum gatesc doua doamne care nu au ca principala meserie prepararea meselor", a comentat ministrul.

Dupa ce treburile din bucatarie s-au terminat, cele doua au inceput sa impodobeasca bradul, iar la sfarsit ministrul a imbracat o rochie rosie in care il va astepta pe Mos Craciun.

In incheiere emisiunii, Udrea a marturisit ca isi doreste un copil si ca spera ca in curand sa i se indeplineasca dorinta.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Udrea sarmale Craciun, #Elena Udrea gatit bucatarie , #ministrul Dezvoltarii si Turismului