Elena Udrea a rezolvat "falsa" problema cu frunza din logo

Joi, 07 Octombrie 2010, ora 15:18
6134 citiri
Elena Udrea a rezolvat "falsa" problema cu frunza din logo

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a anuntat, joi, la deschiderea Targului International de Turism al ANAT, Winter Holiday, din Bucuresti, ca site-ul strain care continea o frunza similara cu cea din logo-ul brandului de tara a disparut, asa ca "falsa" problema a fost rezolvata.

"Falsa problema cu frunza din logo, care ar mai fi fost continuta in logoul unei societati comerciale care inchiria masini, am reusit sa o rezolvam, in sensul in care pagina de web, site-ul respectivei societati, a disparut dupa o luna", a declarat Udrea, citata de Gandul.

Ministrul a subliniat ca institutia pe care o conduce va continua sa sustina acest brand turistic.

"Asa ca, in afara de foarte multa promovare care s-a facut in acel moment pentru brandul turistic, in rest tot scandalul n-a reusit sa ne opreasca in a continua sa sustinem acest brand asa cum s-a decis in urma cercetarilor", a adaugat Elena Udrea.

Udrea a mai precizat ca aceasta problema nu exista nici inainte, deoarece "consiliul decisese oricum ca ramane acelasi brand".

"Nici macar aceasta problema nu o avem, consiliul decisese oricum ca ramane acelasi brand. In acest moment am satisfactia ca nici acea problema, despre care s-a discutat pe televiziuni, nu exista", a subliniat Elena Udrea.

Tot in cadrul targului, ministrul Udrea si-a exprimat convingerea ca vizitatorii vor gasi cat mai multe oferte avantajoase pentru petrecerea vacantei de iarna in diferite zone turistice din Romania, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii si Turismului transmis joi Ziare.com.

Totodata, Elena Udrea a apreciat implicarea de care da dovada Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, atunci cand este nevoie de consultarea actorilor implicati in domeniu.

In cadrul evenimentului, ministrului Elena Udrea i-a fost conferit titlul de presedinte de onoare al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica.

Citeste si:
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, Adrian Streinu-Cercel, a făcut duminică, 5 decembrie, un apel la populație să respecte măsurile de bază pentru a preveni răspândirea...