Elena Udrea, catre Dan Voiculescu: Stati departe de familia mea!

Joi, 18 August 2011, ora 15:34
3737 citiri
Elena Udrea, catre Dan Voiculescu: Stati departe de familia mea!

Democrat-liberala Elena Udrea il acuza pe Dan Voiculescu, intr-o scrisoare deschisa, ca si-a pus angajatii de la Antene sa-i urmareasca rudele. "Subordonatii dumneavoastra imi hartuiesc rudele, pana si pe cele mai indepartate, fapte degradante si care depasesc limita bunului simt", scrie ministrul Dezvoltarii pe blog.

Elena Udrea face astfel referire la dezvaluirile Antenei 3 potrivit carora ministrul are un frate, in Suceava, de care nu stiu nici macar colegii de partid.

"Stiu, domnule Felix, ca va este foarte greu sa va dezobisnuiti de manevrele securistice pe care le-ati utilizat cu atata succes in afaceri si politica, insa este trist ca ii invatati acelasi lucru si pe mai tinerii dumneavoastra subordonati. Faptul ca dumneavoastra ati ales sa va turnati rudele de sange la Securitate in timpul regimului comunist este reprobabil si nu poate fi folosit ca exemplu de buna practica in relatiile familiale. Sa loviti in mine este una, dar sa loviti in membrii familiei mele doar pentru a incerca sa ma discreditati demonstreaza josnicia de care dati dovada", ii scrie Elena Udrea lui Dan Voiculescu.

Ea il acuza pe conservator ca trustul al carui fondator este ii hartuieste familia. "Inteleg ca atasamentul si implicarea dumneavoastra in promovarea nobilelor idealuri ale USL nu cunoaste limite, insa ultimele actiuni pe care oamenii platiti de dumneavoastra le-au intreprins sunt descalificante. De doua saptamani, subordonatii dumneavoastra imi hartuiesc rudele, pana si pe cele mai indepartate, fapte pe care le calific drept degradante si care depasesc limita bunului simt", mai scrie ministrul, adaugand ca atunci cand a intrat in politica si-a asumat personal riascurile aferente, insa familia a stat departe de viata publica. "Prin urmare, membrii familiei mele nu au de ce sa fie hartuiti de asa-zisi jurnalisti", spune ea.

"Va cer imperativ sa incetati urmarirea, intimidarea si provocarea familiei mele. Este vorba de oameni obisnuiti, cu reactii normale, care nu au exercitiul securistic al disimularii si care nu isi doresc altceva decat sa traiasca in anonimat, departe de camerele de luat vederi. Domnule Voiculescu, stati departe de familia mea si nu incercati, prin tehnici care v-au consacrat ca turnator, sa continuati sa distrugeti vieti si destine", isi incheie Elena Udrea scrisoarea deschisa catre Dan Voiculescu, pe care a publicat-o si pe blogul personal.

M.R.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...