Elena Udrea ii cheama pe Vintu si Voiculescu in Valea Jiului

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 10:54
5080 citiri
Elena Udrea ii cheama pe Vintu si Voiculescu in Valea Jiului

Suparata ca inaugurarea gondolei de la Vulcan a fost vazuta de posturile de stiri drept una dintre extravagentele Elenei Udrea, sefa de Turism si Dezvoltare a tinut sa clarifice lucrurile pe blog. Potrivit acesteia, zona are mare nevoie de investitii in turism, iar daca Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu nu cred asta, ii invita sa mearga la fata locului si sa vada cu ochii lor.

Potrivit Elenei Udrea, aceasta idee apartine chiar localnicilor, fiind una "simpla si de bun simt": "sa vina la Vulcan cei doi moguli, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu, si le vor explica ei ce mult inseamna dezvoltarea turismului intr-o zona moarta din punct de vedere economic dupa inchiderea minelor", scrie politicianul pe blog.

"In sfarsit, cineva s-a gandit si la noi, a facut ceva ce ne este necesar, fiindca doar turismul ne-ar mai putea salva, altceva nu mai avem pe aici", mi-au spus multi localnici, sustine Elena Udrea. "Fiecare cu alte cuvinte, dar esenta era aceeasi", se mai mentioneaza pe blog.

"Am vazut azi cum albul devine negru, la ordin, atunci cand e vorba de Elena Udrea. Stiu ca, orice as face, pentru multi dintre realizatorii si invitatii de la Antena 3 si Realitatea este doar rau. Bine ar fi, probabil, doar daca m-as retrage din politica si m-as specializa in manuirea cratitei.

Dar stiu, si martori imi sunt cel putin 1.000 de oameni din Vulcan, Petrila sau Petrosani, copii, tineri, adulti sau batrani, ca am asistat la cea mai mare explozie de bucurie de cand sunt eu om politic. Am auzit urale din suflet, aplauze pe bune, am vazut o mare de oameni fericiti si multumiti. I-am vazut napustindu-se sa parcurga primul drum cu telegondola", scrie Elena Udrea.

"Investitia de la Vulcan, facuta de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Consiliul Local Vulcan, este poate cea mai justificata din toate cele de pana acum. In sufletele oamenilor a aparut convingerea ca tinutul pe care-l iubesc si de care nu vor sa se desparta, unde mineritul a murit, poate renaste prin turism", justifica politicianul inaugurarea telegondolei in Pasul Vulcan, intre cotele 770-1310 m, partia de schi, cu trei teleschiuri, drumul de acces la statiile telegondolei si o parcare, precum si instalatia electrica pentru telegondola.

In etapa urmatoare se vor construi telegondola intre cotele 1310-1620 m, inca doua partii de schi cu instalatii nocturne, dar si o instalatie de producere a zapezii artificiale cu opt tunuri, promite Elena Udrea.

Citeste si:
MAE atenționează Ungaria după ce noul președinte și-a asumat dreptul de reprezentant al tuturor maghiarilor: ”Astfel de declaraţii nu corespund standardelor europene”
MAE atenționează Ungaria după ce noul președinte și-a asumat dreptul de reprezentant al tuturor maghiarilor: ”Astfel de declaraţii nu corespund standardelor europene”
Ministerul Afacerilor Externe a reacționat vineri seară, 20 mai, după o postare a preşedintelui Ungariei, Katalin Novak, în care a transmis că prioritatea sa este să îi reprezinte pe toţi...
Cum au ajuns românii din Diaspora să voteze AUR. Antropolog: George Simion este fix simbolul clasei mijlocii deprivate de globalizare
Cum au ajuns românii din Diaspora să voteze AUR. Antropolog: George Simion este fix simbolul clasei mijlocii deprivate de globalizare
Votanții AUR sunt motivați de „nemulțumirea pe care o simt că alții câștigă mult mai mult decât ei de pe urma globalizării”, argumentează antropologul Radu Umbreș într-o analiză...