Elena Udrea il apostrofeaza pe Vladescu pentru cota unica

Miercuri, 14 Iulie 2010, ora 08:14
2579 citiri
Elena Udrea il apostrofeaza pe Vladescu pentru cota unica

Dupa ce ministrul Sebastian Vladescu a anuntat ca are de gand sa elimine cota unica, multe voci de la guvernare inclusiv premierul Boc i-au adresat mustrari. Elena Udrea a fost printre cei mai vehementi critici ai sefului de la Finante, declarand ca decat sa spuna tot ce-i trece prin cap, Vladescu mai bine ar lupta cu evaziunea fiscala.

"Din punctul meu de vedere, cred ca ar trebui sa fim foarte atenti la ce declaram public, mai ales ca dl. Vladescu nu este oricine, este totusi ministrul Finantelor si nu s-a discutat asa ceva in Guvern", a declarat Udrea pentru Gandul.

Totusi, ministrul Turismului nu are de gand sa ceara sanctionarea colegului de la Finante. "Decat sa vorbim fiecare ce ne trece prin cap si sa-si exprime un punct de vedere contrar deciziilor luate de Guvern, mai bine ar fi ca domnul Vladescu sa gaseasca solutii sa combata evaziunea fiscala, pentru ca ne-ar veni de acolo suficienti bani ca sa nu mai trebuiasca sa ne gandim la modificarea cotei unice", a mai spus singurul ministru femeie din Guvernul Romaniei.

Boc isi cearta ministrii: Vladescu, mustrat pentru cota unica

Premierul Emil Boc a declarat si el marti ca ministrul Finantelor nu a avut mandat sa discute despre eliminarea cotei unice, iar aceste masuri nu vor fi luate fara o analiza a Guvernului.

"Vreau sa fiu foarte clar: ministrul Finantelor nu are niciun mandat pentru a dezbate public tema cotei unice sau a impunerii impozitarii progresive si va solicit sa mentineti acest mesaj clar al Guvernului", a declarat Emil Boc, marti, la Guvern, la o intalnire cu ministrii pe tema absorbtiei fondurilor europene.

Stolojan il critica pe Vladescu: Nu s-a discutat despre renuntarea la cota unica

Premierul le-a dat dispozitii ministrilor sa nu mai discute public despre teme care n-au fost discutate in Guvern.

Vladescu vrea sa scoata cota unica

Ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, a declarat marti, intr-un interviu dat "Ziarului Financiar", ca, dupa sase ani de cota unica, Romania ar trebui sa treaca de la 1 ianuarie 2011 la un sistem de impozitare progresiva a veniturilor.

Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#Udrea Vladescu cota unica, #Udrea Vladescu , #ministrul Dezvoltarii si Turismului