Elena Udrea implineste 37 de ani

Duminica, 26 Decembrie 2010, ora 10:12
3085 citiri
Elena Udrea implineste 37 de ani

Elena Gabriela Udrea, una dintre cele mai cunoscute femei politician din Romania, aniverseaza in a doua zi de Craciun 37 de ani de viata. S-a nascut pe 26 decembrie 1973 la Buzau.

Femeie de succes, cu o notorietate publica deosebita, a iesit la rampa si datorita unei prezente agreabile, cu impact de imagine care i-a facilitat destul de mult ascensiunea rapida in functii inalte la nivel politic si de stat.

Studii:

Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir - licentiata in drept

Universitatea Nationala de Aparare Carol I - masterat in securitate si aparare profesionala si doctorand in stiinte militare.

Traseu politic:

Membru PSD (consilier juridic) - 2002

Membru PNL 2004-2006

Membru PDL 2006 si in prezent

Secretar executiv al PD-L

Presedinte al PD-L Bucuresti

Cariera profesionala:

Consilier General din partea Aliantei D.A. in Consiliul General Bucuresti - 2004/2005

Consilier de Stat, Seful Cancelariei Presedintelui Romaniei Traian Basescu - 2005

Membru fondator Fundatia PROEUROPA

Deputat PDL Colegiul 25 Bucuresti - din 2008

Ministrul Turismului - decembrie 2008/octombrie 2009

Ministrul interimar al Mediului - octombrie 2009/decembrie 2009

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului - decembrie 2009 si in prezent

Are propria sa casa de avocatura

Carti de specialitate publicate:

Geopolitica spatiului Marii Negre - coautor

Profilul Geopolitic al Bazinului Marii Negre si Caucazului - coautor

Perspectivele Strategice ale regiunii Marii Negre in viziunea SUA. Interesele romanesti si miza resurselor energetice din regiune - autor

Globalizarea - concept, dimensiuni si procese - coautor

Prezenta constanta in ultimii ani, si in topul celor mai sexy femei din politica romaneasca, alaturi de Roberta Anastase (presedinta Camerei Deputatilor, si al treilea om in stat).

Este casatorita cu omul de afaceri Dorin Cocos.

'Consider ca momentele neplacute din cariera mea de persoana publica m-au intarit si ca am invatat din ele. Nu regret nici una din iesirile mele publice in care am sanctionat coruptia si tentativele de trafic de influenta si voi contiuna sa vorbesc despre aceste lucruri pentru ele nu trebuie sa devina o normalitate', spune Elena Udrea pe blogul sau.

Citeste si:
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Germina Nagâţ, membru în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), a afirmat că Traian Băsescu nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii,...