Elena Udrea, in Die Welt: Blondina care calca in strachini cu cizme lungi, de piele

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 19:39
9297 citiri
Elena Udrea, in Die Welt: Blondina care calca in strachini cu cizme lungi, de piele
Foto: tabu.ro

"Blondina care calca in strachini cu cizme lungi, din piele" - asa o caracterizeaza publicatia germana Die Welt pe ministrul Turismului, Elena Udrea, dupa ce aceasta a aparut intr-un pictorial din ultimul numar al revistei TABU.

"Poarta cizme din piele, inalte pana peste genunchi si sta in fata unui glob pamantesc. Rochia neagra si stramta din latex i se intinde provocator peste rotunjimile care amintesc de Madonna intr-un film al anilor '90. Este nimeni alta decat ministrul roman al Turismului, Elena Udrea, care impodobeste ultimul numar al revistei glossy TABU", potrivit editiei online a Die Welt.

Jurnalistul german Thomas Roser mai scrie ca ministrul Turismului din Romania apare intr-un pictorial TABU intitulat "O lume a femeilor puternice", "acesta fiind motivul pentru care se afla in fata unui glob pamantesc imbracata in latex!". Tot din acest motiv, Udrea le infatisaza, pe rand, Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy si Margaret Thatcher.

"Blondina de la Turism, in varsta de 37 de ani, impersoneza cinci femei puternice care au revolutionat politica si au facut istorie pentru ca nu s-au multumit sa fie simple muncitoare. Iar apropiata presedintelui Traian Basescu stie sa joace jocurile politice la fel de bine cum isi cunoaste garderoba", conform aceluiasi articol.

"Atat ca sef al Cancelariei Prezidentiale, cat si ca sefa a Ministerului Mediului sau al Turismului, Udrea si-a pastrat o calitate de nepretuit: talentul de a calca in strachini, talent care o caracterizeaza pe femeia carierista, la fel ca si nevoia de a intra in obiectivul camerelor de luat vederi.

Nu doar prin suspiciunea de abuz in post si coruptie a ajuns ea ca politiciana sa faca valuri in presa. A declarat ca Norvegia e membru al UE si le-a fericit pe femeile afectate de inundatii cu pantofi cu toc cui, pentru ca acestea 'sa se simta mai frumoase'", conchide jurnalistul german.

Reactia presei germane vine la cateva zile dupa ce presa britanica a criticat-o pe Elena Udrea pentru aparitia intr-un pictorial in calitate de ministru memebru al Guvernului Romaniei. "Intr-o rochie neagra si stramta din latex si cu cizme inalte si sexy, ministrul roman Elena Udrea pozeaza cu indrazneala pe coperta unei reviste", scrie Daily Mail.

Reamintim ca Elena Udrea apare intr-un pictorial incendiar in numarul din noiembrie al revistei Tabu. Ministrul Dezvoltarii "interpreteaza" in pictorial cinci femei puternice si celebre din istorie: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher si Madonna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Die Welt Elena Udrea, #presa germana Udrea Romania, #Udrea pictorial TABU latex , #ministrul Dezvoltarii si Turismului