Elena Udrea, mandra de Romania: Avem o tara cu adevarat frumoasa (Galerie Foto)

Duminica, 21 August 2011, ora 12:14
3651 citiri
Elena Udrea, mandra de Romania: Avem o tara cu adevarat frumoasa (Galerie Foto)

Elena Udrea si-a petrecut sfarsitul de saptamana in Delta Dunarii. Vineri a fost la Sulina si prin padurea Letea, iar sambata a mers in localitatea Sfantu Gheorghe. S-a declarat impresionata de ceea ce a vazut si a ajunjs la concluzia ca "avem o tara cu adevarat frumoasa". Si pentru ca se mandreste cu acele zone si doreste sa fie vazute de cat mai multa lume, Elena Udrea si-a facut cateva fotografii, pe care le-a si postat pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea a anuntat, cu aceasta ocazie, ca lucrarile la miniportul de la Sfantu Gheorghe vor fi finalizate luna viitoare. Ea considera ca aceasta este cea mai reusita lucrare realizata in mandatul sau in Delta Dunarii. Mai mult, spune ea, "chiar in ultimii 20 de ani".

"Nu mai fusesem aici de aproape un an, dar avem un proiect major in desfasurare: realizarea unui miniport turistic. Toti cunoscutii care au ajuns in ultimul timp aici, m-au sunat sa imi spuna ca sunt impresionati de lucrarea aceasta. Pur si simplu, am fost surprinsa sa vad cat de bine arata aceasta investitie care se va finaliza in septembrie. E de departe cea mai reusita lucrare realizata in mandatul meu in Delta Dunarii, chiar in ultimii douazeci de ani", scrie Elena Udrea pe blogul sau.

Elena Udrea a postat si cateva fotografii facute in localitatea Sfantu Gheorghe, in locul unde se construieste miniportul.

Elena Udrea s-a declarat bucuroasa de faptul ca in Delta au venit foarte multi turisti si a ajuns astfel la o concluzie: investitiile derulate de ministerul pe care il conduce incep sa dea roade.

"Evident, s-a repetat povestea de la Sulina, si la Sfantu Gheorghe. Practic, erau mult mai multi turisti decat localnici (900) zilele trecute, inregistrandu-se si aici un record al numarului acestora (aproape 5000!). Este semnalul ca investitiile derulate de MDRT incep sa dea roade. Lucrurile incep sa se porneasca si in Delta, iar atractia pe care o exercita asupra potentialilor turisti este din ce in ce mai mare.

Investitiile ministerului vor continua cu introducerea canalizarii, reabilitarea drumurilor de nisip, reabilitarea celor cinci scari de blocuri de locuinte care exista in localitate, reabilitarea caminului cultural, construirea unui centru de informare turistica pe fonduri europene si amenajarea unui parc chiar in vecinatatea portului.

In acelasi timp, vom sprijini localnicii care doresc sa isi construiasca o agropensiune pe fonduri europene, saptamana viitoare va merge acolo consilierul meu pentru a sta de vorba cu cei interesati si cu primarul. Deja sunt patru astfel de cereri formulate la ministerul Agriculturii, care gestioneaza fondurile europene din agroturism si cu care avem un protocol de colaborare, avand in vedere faptul ca noi facem strategia de dezvoltare a turismului. In afara de aceste solicitari, initiativa privata este din ce in ce mai puternica in comuna, incurajata de proiectele MDRT", mai scrie Elena Udrea pe blog.

Tot pe pagina sa de Facebook, Elena Udrea a postat si cateva fotografii din Balta Turceasca, Delta Dunarii.

Fauna si flora din aceste locuri minunate sunt principalele atractii turistice cu care trebuie sa ne mandrim - este comentariul postat de Elena Udrea sub aceasta fotografie.

Avem o tara cu adevarat frumoasa! - constata Elena Udrea, potrivit comentariul de la aceasta fotografie.

Citeste si:
Dan Vîlceanu: Parlamentarii PNL vor fi prezenți la sesiunea pentru învestirea Guvernului Cioloș, dar nu vor vota
Dan Vîlceanu: Parlamentarii PNL vor fi prezenți la sesiunea pentru învestirea Guvernului Cioloș, dar nu vor vota
Parlamentarii PNL vor participa miercuri, 20 octombrie, la votul din Parlament pentru Guvernul Cioloş, însă nu vor vota, potrivit unei decizii a Biroului Executiv, a anunţat secretarul general...
Dan Barna îl compară pe Cioloș cu Leonidas: „Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă dar faptul că au stat acolo şi au luptat pentru cetatea lor a făcut să fie respectaţi”
Dan Barna îl compară pe Cioloș cu Leonidas: „Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă dar faptul că au stat acolo şi au luptat pentru cetatea lor a făcut să fie respectaţi”
Fostul președinte USR Dan Barna a vorbit luni seara, 18 octombrie, despre șansele ca guvernul Cioloș să fie votat în Parlament. Acesta l-a comparat pe actualul lider al USR cu Leonidas și a...
Sursa: Ziare.com