Elena Udrea, noua Daniela Crudu a Romaniei (Opinii)

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 13:51
6517 citiri
Elena Udrea, noua Daniela Crudu a Romaniei (Opinii)

Elena Udrea vrea sa devina vecina bucurestenilor. In postura acesta a debutat in televiziune ultracunoscuta asistenta Daniela Crudu. Pentru a nu-i spune coprezentator, "matinalii" de la Antena 1 i-au daruit numele de vecina. O vecina cam rigida, fara prea mult chef de vorba.

Domnisoara Crudu nu avea alt rol in emisiunea de dimineata in afara de rascolirea pletelor proprii si zambetul tamp oferit in orice imprejurare. Totul asortat cu o tinuta asa-zis provocatoare, mai degraba demna de bazarurile turcesti.

Elena Udrea vrea sa coboare printre muritori. Isi doreste un rol de colocatar al bucurestenilor, carora le promite, in loc de "cai verzi tropaind pe autostrazi suspendate", ca va fi un om politic mai bun. De ce-ar trebui ca doamna Udrea sa se indrepte tocmai acum?

Evident pentru ca-si doreste sa devina primar al Bucrestiului. Doar ca Oprescu este foarte greu de infrant. Ca vrea, ca nu vrea doamna Udrea, Bucurestiul este si el un santier. Pasajul Basarab si Stadionul National vor fi doua proiecte legate de mandatul lui Sorin Oprescu. Greu sa te bati cu asemenea contracandidat, tinand seama de realizarile ultimilor 20 de ani din Bucuresti.

Nu degeaba consilierii PD-L de la Capitala au mutat niste bani catre gaurile negre intitulate RADET si RATB. Totul pentru ca investitiile sa nu se finalizeze sub comanda lui Oprescu, iar cetatenii sa simta ca gigacaloria este inca ieftina, iar biletul de autobuz la fel de accesibil. Pana la alegeri evident.

Revenind la postura de vecina a Elenei Udrea, trebuie mentionat ca doamna ministru nu isi poate schimba identitatea politica peste noapte, stergand pur si simplu cu buretele toate esecurile suferite in fruntea Ministerului Turismului. Realizari nu le putem numi, utiandu-ne la cifrele turismului romanesc, comparativ cu sumele avute la dispozitie de doamna Udrea pentru reclame tv.

La picioarele Danielei Crudu au cazut multi domni ai mondenitatii romanesti, in frunte cu Leo de la Strehaia. Farmecele doamnei Udrea l-au data gata pe Baconschi, au devenit obsesii pentru un primar din Prahova, si au reusit sa-l faca pe domnul Petre Tinel sa uite limba romana definitiv in cadrul unei intruniri.

Ambele sunt frumoase, sunt apetisante (Udrea- saucy person, vezi Wikileaks), iar daca evaluam performantele profesionale vom avea surpriza sa constatam ca cele doua nu sunt chiar atat de diferite. Doar ca una-i ministru, iar cealalata pierde noptile langa un anume Capatos.

Din postura de consilier prezidential, doamna Udrea n-a avut timp sa citeasca mai nimic despre Norvegia. Stie insa sa-si dozeze limbajul cu termeni atragatori: "in PD-L nu sunt strategii de tras pe la spate", "avem energii pozitive care trebuie slobozite". Cunoscatorii stiu ce spune, tocmai de-aia foloseste astfel de termeni.

Va fi greu pentru doamna Udrea sa concureze cu domnisoara Crudu, asa ca postura de vecina nu este un un atu pentru ministrul Turismului. Ii mai raman cateva idei: "Elena lu' Coco ( dupa Bianca lu' Bote), sau "Blonda lu' Dori (vezi blonda lu' Iri).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Elena Udrea Daniela Crudu, #Elena Udrea primar Bucuresti, #PDL Udrea Cocos , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
Poza Gonzaguez
Gonzaguez
rank 5
Avatar-Un PRETIN care a distrus,demolat și falimentat ROmania.Priviți-l!
Poza Mos Ion Roata
Mos Ion Roata
rank 5
Liviu Anghel, articolul dumneavoastra spune multe adevaruri, nu inteleg insa de ce o jigniti in halul asta pe domnisoara Crudu...