Elena Udrea nu vrea impozit forfetar pentru agentiile de turism

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 23:04
1081 citiri

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat ca nu este de acord cu introducerea impozitului forfetar pentru agentiile de turism.

"Evaziunea fiscala trebuie eradicata, dar nu cred ca in cazul agentiilor de turism acesta este un fenomen de masa", a spus Udrea, citata de Mediafax.

Ministrul a adaugat ca a intreprins masuri impotriva fenomenului de evaziune fiscala in turism si a desfasurat o campanie de informare impotriva turismului la negru.

"Urmeaza sa ma intalnesc cu reprezentanti ai agentiilor si ai Ministerului Finantelor pentru a gasi o solutie", a adaugat Udrea.

Hotelurile, facilitatile de cazare, parcurile de rulote, campinguri si tabere, restaurantele, agentiile turistice si tur-operatorii ar trebui sa plateasca impozit forfetar, potrivit unor propuneri luate in considerare de Ministerul Finantelor Publice.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Elena Udrea impozit forfetar, #impozit forfetar agentii turism , #ministrul Dezvoltarii si Turismului