Opinii: Elena Udrea. Opere complete

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 19:47
4875 citiri
Opinii: Elena Udrea. Opere complete
Foto: galati.einformatii.ro

Capitolul I: Miracolul care a facut posibila cea mai buna guvernare din ultimii 21 de ani. Capitolul II: O tara bogata plina de oameni saraci, luptand din greu pentru supravietuire, dar transformata intr-un santier de Guvernul Soare al lui Boc V. Capitolul III: Veniti de luati lumina voi oropsiti ai sortii.

Volumele tiparite in editie complete, sub indrumarea directa a ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului si coordonat de un grup de genii va dezvaluie, in premiera, o reteta de "succesuri" unice in istoria Romaniei.

Citind opera completa a Elenei Udrea, publicata in numele ministerului pe care il conduce cu mult prea mare cinste, veti afla detaliile renasterii din saracie a celui mai batut de soarta popor din Europa. In volumele editie limitata, destinate initiatilor si cunoscatorilor, va veti delecta si cu picanterii mondene, cum ar fi dosarele "Frunza - copy si paste de un milion de euro", "stenogramele ALRO - intre mit si realitate" sau "Cum sa cheltuiesti cateva sute de mii de euro fara urme, intr-o zi, la Paris".

Daca doriti sa cunoasteti insa detalii si exclusivitati despre "Succesul votului in lipsa de cvorum" sau despre "Cum sa votezi impotriva propriului Guvern din prostie", sunteti invitati sa asteptati lansarea operelor celebrei reformatoare a statului - Roberta Alma Anastase.

Orisicum, pentru cei interesati sa afle cum este posibil ca o mana de urmasi ai lui Traian sa transforme o tara saracita, jecmanita si dezbinata intr-un santier prosper, cu un popor fericit, primul volum din seria Operelor Complete, editat de ministerul Dezvoltarii si Turismului, va putea fi procurat in curand de la orice punct de desfacere a cartilor rare.

Cartea descrie in amanunt fiecare contract realizat de minister, sursa banilor, finalitatea si utilitatea lucrarilor si, nu in ultimul rand, beneficiile uriase aduse la depasirea crizei economice. Sunt expuse toate licitatiile, este infatisat transparent circuitul banilor de la sursa pana la ultimul beneficiar, firmele implicate in modernizarea Romaniei sunt analizate pana la ultimul eurocent, iar claritatea si limpezimea contabila confera volumului o nota rarisima in randul publicatiilor de specialitate.

Cine vrea sa ia urma banilor, pentru a se asigura ca nici macar o singura constructie nu a fost realizata in dispretul interesului public si niciun leu nu a fost risipit, cine vrea sa faca o analiza elaborata a planurilor ministerului - precum programul prin care patru miliarde de euro vor fi platite firmelor, incepand cu 2013, pentru lucrari care vor demara din 2011, pe baza imprumuturilor bancare - are de acum posibilitatea sa consulte opera literara a doamnei ministru Udrea.

Celor care vor dori sa afle cate ceva si despre cei mai putin norocosi, aspecte ale vietii celor care nu s-au tras nici din Traian, ca si celor care sunt ispititi sa cunoasca mai multe despre acea minoritate foarte restransa de romani nefericiti din cauza guvernarii luminate de Soarele PD-L, volumul publicat de Elena Udrea le este interzis. Lor cartea s-ar putea sa le dea dureri de cap.

Opera este recomandata, in primul rand, celor care imbina haute-couture-ul a la Louis Vuitton cu realismul asfaltului trasat si administrat in stil Dali.

Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#Elena Udrea ministrul Dezvoltarii, #realizarile ministerului Dezvoltarii Regionale, #opere complete Elena Udrea , #ministrul Dezvoltarii si Turismului