Elena Udrea, pe santierul cartierului de case pentru sinistratii din Dorohoi

Joi, 19 August 2010, ora 18:51
1346 citiri

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a participat la Dorohoi, la deschiderea primului santier de reconstructie dupa inundatiile din acest an.

Conform unui comunicat remis Ziare.com, locuintele vor fi reconstruite in cadrul proiectului "Si eu recladesc speranta", derulat in parteneriat cu Habitat for Humanity Romania, sustinut mediatic de EuropaFM si cu suportul financiar al unor companii din Romania.

Locuintele vor fi reconstruite in parteneriat cu familiile beneficiare, care vor lucra efectiv la constructia caselor, dar si cu voluntari locali sau din partea companiilor care sustin acest proiect.

La evenimentul de deschidere organizat chiar pe santier au mai participat Adrian Ciorna, presedintele Habitat pentru Umanitate, Cristian Constantin Roman, prefectul judetului Botosani si Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, si din partea sustinatorilor acestui proiect Raluca Zaharia, education officer pentru Unicef, si Adrian Ardelean, jurnalist EuropaFM.

"Fac un apel la implicare si voluntariat, pentru ca efectele inundatiilor sa fie indepartate cat mai repede, iar familiile afectate sa inceapa o viata noua in conditii decente de trai. Ne-am bucura daca exemplul de implicare civica oferit aici va fi preluat si extins si in alte zone" a declarat ministrul Elena Udrea.

"Azi este o zi speciala, pentru ca, prin debutul lucrarilor de constructie, se materializeaza speranta familiilor traumatizate de inundatii. Multumesc din inima zecilor de firme si miilor de romani care au contribuit financiar si material si multumesc pentru implicarea MDRT. Sunt fericit de acest debut si invit romanii de pretutindeni sa vina pe santierele Habitat la voluntariat" a declarat Adian Ciorna.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a alocat fonduri pentru achizitia de materiale pentru reconstruirea si repararea caselor afectate de inundatii. Materialele vor ajunge in perioada urmatoare in cele 34 de depozite din cele 12 judete afectate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Udrea case sinistrati, #sinistrati Dorohoi, #Habitat for Humanity , #ministrul Dezvoltarii si Turismului