Elena Udrea, premiata pentru ca este "incapatanata si afurisita"

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 16:29
2132 citiri
Elena Udrea, premiata pentru ca este "incapatanata si afurisita"

Ministrul Turismului a participat, vineri, la deschiderea targului de turism "Bursa Litoral - Delta Dunarii 2010", unde a fost premiat de organizatorul evenimentului, presedinta Asociatiei Litoral afirmand ca Elena Udrea este profilul de femeie care se potriveste cel mai bine pentru acest minister.

"Imi face mare placere si ca femeie sa va spun ca sunteti profilul de femeie care ne-ar trebui pentru ministrul Turismului: incapatanata, afurisita, puternica, foarte hotarata si, de asemenea, ne-ati surprins pe toti pentru modul in care, cu un zambet pe buze, ati invatat sa treceti prin toate greutatile turismului romanesc. Sper sa ne ajutati ca turismul romanesc sa creasca", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral, la inmanarea premiului.

"Este cel mai important premiu care il primesc, pentru ca vine de la profesionistii din turism. De mult timp spun ca despre turismul romanesc trebuie lasati sa vorbeasca profesionistii si nu diletantii, nu cei care nu au facut nimic in viata lor pentru turismul romanesc sau pentru tara asta in general", a spus Elena Udrea.

Ministrul Turismului a multumit pentru colaborare Asociatiei Litoral, ANAT-ului, Consiliilor Judetene Constanta si Tulcea, Primariei Mangalia si Primariei... Mamaia, insitutie care insa nu exista, Mamaia fiind subordonata administrativ Constantei.

Elena Udrea a multumit si turistilor care au venit pe litoralul romanesc in acest an. "Le multumim turistilor ca au avut incredere sa aleaga vacante pe litoralul romanesc, in conditiile in care stim cu totii ca este o moda sau era o moda in ultimii ani sa ne criticam singuri litoralul si sa-l laudam pe cel al concurentilor si vecinilor nostri. Desi un an de criza, care a inceput sub auspicii sumbre in ceea ce priveste turismul de litoral, sunt fericita sa aflu datele celor care fac statistici pentru litoralul romanesc si va pot spune ca litorlaul romanesc a avut succes in acest an. Numarul de turisti a fost neasteptat de mare si asta arata ca efortul tuturor a facut sa depasim litoralul altor tari", a sustinut ministrul.

Pe scena de pe care a vorbit Elena Udrea s-au aflat si primarul Constantei, Radu Mazare, precum si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, adica presedintele si vicepresedintele PSD Constanta. Elena Udrea a tinut sa precizeze ca turismul nu are culoare politica.

"Cred cu tarie ca turismul romanesc nu are culoare politica si dovada acestui fapt este colaborare buna pe care am avut cu autoritatile publice locale la nivelul judetul Constanta, judetului Tulcea. Asta arata ca oamenii care iubesc turismul, care cred in turism, care inteleg ca din turism putem aduce mai multi bani la bugetul statului, la bugetul comunitatii, acesti oamenii pun efortul in comun pentru binele turismului romanesc", a conchis Udrea.

Bursa Litoral - Delta Dunarii 2010 a fost organizata de Asociatia de Promovare Litoral - Delta Dunarii.

Citeste si:
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că este nemulţumit de modul în care se comună în coaliţie, aşteptând mai mult fair-play din partea partenerilor. Cîţu susţine...
Comentarii
opus9
rank 5
Elena Udrea a fost cea mai vizibila imagine a guvernarii PD-L ... adversarii presedintelui Basescu incearca sa anuleze relativa ei notorietare ... asta este si nimic mai mult !