Elena Udrea: Vanghelie era decis sa ma arunce in puscarie

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 22:33
8630 citiri
Elena Udrea: Vanghelie era decis sa ma arunce in puscarie

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii si Turismului, il acuza joi pe Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, ca, in cazul unei victorii a "protejatului" sau si a lui Catalin Voicu, ar fi intentionat sa o arunce in inchisoare.

"Anul trecut, pentru ca se apropia campania electorala, eram infierata pentru diversele campanii derulate, pentru ca, nu-i asa, ce-s alea si la ce ne folosesc? Domnul Vanghelie era chiar decis, in cazul unei victorii a protejatului sau si al domnului Voicu, sa ma arunce in puscarie", scrie Elena Udrea, pe blog.

"In ceea ce priveste promovarea turistica, sper ca toata lumea s-a convins ca este necesara, nu este un moft de-al meu, nu sunt bani aruncati pe fereastra. Anul trecut, pentru ca se apropia campania electorala, eram infierata pentru diversele campanii derulate, pentru ca, nu-i asa, ce-s alea si la ce ne folosesc? [...] Acum, cand banii alocati promovarii sunt mult mai putini, toata lumea ma intreaba de promovare. Cand e nevoie de promovare, cand nu e nevoie, in functie de cum ne cere interesul politic pe care il slujim. Facem o reclama gratuita si desantata (nereala) bulgarilor, ii injuram de mama focului pe ai nostri si ne minunam ca romanii vor sa vada cum e la sud de Dunare. Si, evident, dupa toate astea, vina este a mea", mai spune Elena Udrea.

Pe de alta parte, ministrul Dezvoltarii ii acuza pe ziaristi ca au laudat turismul in Bulgaria si mai ales exodul romanilor spre plajele de la sud de Dunare, fara a aminti si "tepele" pe care le-au luat conationalii nostri acolo.

"O avalansa de stiri aparute in ultimele zile ne spune ca romanii au preferat sa-si petreaca vacanta de Paste in Bulgaria. Mai putine stiri, dar extrem de explicite, ne vorbesc despre 'tepele' pe care le-au luat o parte a romanilor care au mers la vecinii de la sud.

Cu deosebit respect, le transmit unora din presa sa se decida odata ce vor si sa nu mai deseneze sinusoide pe tabla perceptiilor in functie de interesul de moment. Ma bucura ca sunt interesati de turismul romanesc, dar acum este nevoie de o mana de ajutor. In loc sa 'toace' numarul mare de romani care au mers in Bulgaria (care se dovedesc a fi vreo 8.000, nu 20.000 asa cum s-a spus), mai bine ar da o mana de ajutor in promovarea programului 'Litoralul pentru toti' ", mai scrie Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltarii incheie postarea mentionand ca "turismul trebuie facut non-stop, 'twentyfourseven', cum ii place americanului sa spuna si cum, se pare, incepe sa inteleaga bulgarul".

E.E.

#Elena Udrea Vanghelie puscarie, #Udrea victorie Geoana, #Udrea Voicu Vanghelie inchisoare , #ministrul Dezvoltarii si Turismului