Hrebenciuc: Elena Udrea judeca hormonal

Sambata, 01 August 2009, ora 22:11
3895 citiri
Hrebenciuc: Elena Udrea judeca hormonal

Elena Udrea judeca hormonal cateodata, a spus Viorel Hrebenciuc, comentand declaratia acesteia despre comisia parlamentara de ancheta care a fost deschisa in cazul ministrului Turismului.

"Udrea nu intelege ca si pentru ea e valabila transparenta. Pai asta e problema Coalitiei, perdele Elenei Udrea de la Ministerul Turismului?", s-a intrebat Hrebenciuc, sustinand ca "intre mine si doamna Udrea este o mare distanta, in favoarea mea, nu a ei".

In urma cu doar cateva zile, liderul deputatilor PSD a numit-o pe Udrea "sexy buzoianca" si i-a recomandat sa se ocupe de turismul ecumeninc, "de care PD-L va avea nevoie in campania electorala".

Udrea putea fi prim-ministru

Cat despre parteneriatul dintre PSD si PD-L, acesta a fost semnat in contextul crizei sustine Hrebenciuc. Iar Elena Udrea era o varianta de prim-ministru, "cel putin asa se discuta in anturajul presedintelui", a mai spus Hrebenciuc.

"Coalitia a functionat mult mai bine decat va imaginati dvs., iar discutiile din mass-media au fost discutii colaterale ca in orice casnicie", a spus pesedistul. In schimb, Traian Basescu nu si-a asumat Coalitia si protocolul ei ci ca doar si-a realizat visul, a mai sustinut acesta.

"Eu sunt convins ca aceasta Coalitie va rezista si dupa alegerile prezidentiale (...) Stiam de la inceputul anului ca ne vom confrunta, dar trebuie sa depasim momentul asta. Stiam ca avem alegeri prezidentiale", a mai spus strategul PSD, invitat la emisiunea "100%".

Hrebenciuc a sustinut ca PSD si PD-L nu au intampinat probleme pe discutii fundamentale si ca presa are obiceiul sa faca din tantar armasar in privinta dezacordurior din Coalitie.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Viorel Hrebenciuc Coalitie PSD, #Viorel Hrebenciuc Elena Udrea , #ministrul Dezvoltarii si Turismului