Maria Basescu si Elena Udrea, nominalizate la premiul "Politicianul Anului"

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 18:40
1846 citiri
Maria Basescu si Elena Udrea, nominalizate la premiul "Politicianul Anului"
Foto: Arhiva

Maria Basescu si Elena Udrea se numara printre femeile nominalizate la premiul "Politicianul Anului", acordat in cadrul celei de-a patra editii a Business Woman Gala, ce va avea loc pe 26 aprilie.

"Ne-am gandit sa punem fata in fata doua modele de politician: ministrul Elena Udrea, exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de actiune, caruia nu ii este teama sa genereze controverse, si Prima Doamna a Romaniei, Maria Basescu, un exemplu de diplomatie, discretie, clasa", a declarat Alexandru Raducanu, fondatorul The Marketer Group, citat de Mediafax.

Acesta o lauda pe Elena Udrea, considerand ca este cel mai bun ministru din Guvernul Boc, care, spre deosebire de ceilalti colegi ai ei, atrage fonduri in loc sa se planga ca nu are bani.

"Consideram ca Elena Udrea este de departe cel mai bun ministru din actualul Guvern, poate si pentru simplul motiv ca a inteles sa faca lucruri, sa atraga fonduri, sa investeasca, sa puna masinaria economiei - pe portofoliile de care se ocupa - in miscare, in timp ce ceilalti ministri au ales sa se planga de lipsa de fonduri sau sa puna firmele si oamenii la zid si sa transforme Romania intr-o tara de executati silit", a mai spus Raducanu.

Cat despre Maria Basescu, acesta considera ca cei care vor spune ca aceasta nu se incadreaza la categoria politicieni nu au inteles nimic din politica.

"In acelasi timp, consideram ca Maria Basescu a avut un rol decisiv, prin clasa pe care a demonstrat-o in ultima campanie electorala, in realegerea lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei. Unii vor spune ca Maria Basescu nu este politician. Aceia nu au inteles nimic din politica", precizeaza organizatorii Business Woman Gala.

Anul trecut, presedintele Camerei Deputatilor, democrat-liberala Roberta Anastase, a fost desemnata "Politicianul anului", la Gala Business Woman.

The Marketer Group este un trust de presa de business, infiintat in 2006 si detinut de Alexandru Raducanu. Evenimentul din 26 aprilie va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti.

Iin cadrul evenimentului va fi lansat si Anuarul "33 Romanian Business Women Hall of Fame", Editia a 4-a.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Elena Udrea Maria Basescu, #Udrea Maria Basescu politicieni, #Gala Business Woman premii , #ministrul Dezvoltarii si Turismului