Ovidiu Ohanesian: Udrea a vorbit pentru ca se simte amenintata

Marti, 12 Ianuarie 2010, ora 18:59
5956 citiri
Ovidiu Ohanesian: Udrea a vorbit pentru ca se simte amenintata
Foto: europa fm

Jurnalistul Ovidiu Ohanesian a opinat marti ca declaratiile formulate luni seara la OTV de ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, in leatura cu rapirea jurnalistilor din Irak, ar putea sa fie motivate de frica.

"E posibil sa se simta amenintata. E posibil sa o fi parasit norocul acela care a dus-o in zona asta a demnitarilor din cele mai inalte sfere ale politicii romanesti.

Sa se simta amenintata de actualii sau fostii ei colegi, de o eventuala refoma in partid. 'Pai ia vedeti voi ca s-ar putea sa am si eu ceva de spus' ", a afirmat Ovidiu Ohanessian, la Realitatea FM.

Potrivit jurnalistului, doamna Elena Udrea "este in primul rand ministru si in al doilea rand un apropiat 'foarte apropiat' al comandantului suprem in stat. Doamna Udrea stie foarte multe si vreau sa va aduc aminte si de alte scandaluri pornite de ea, marca Patriciu, sau alte biletele scoase din portjartier".

"Nu numai ca eu cred ca are dreptate, dar sunt la dosar cauze depuse, marturii ale oficialitatilor, care o arata cu degetul (pe Marie Jeanne Ion, n.red). [...] Sunt mai multe lucruri care concura la certificarea celor spuse de domana Elena Udrea", a adaugat jurnalistul, care face apel la desecretizarea dosarelor marca Omar Hayssam.

Marie Jeanne Ion, unul dintre jurnalistii romani rapiti in Irak in 2005, a negat orice implicare a sa deliberata in acest act, raspunzand astfel declaratiilor facute luni seara la OTV de fostul consilier prezidential Elena Udrea.

Contactata de Ziare.com, Marie Jeanne Ion a spus ca i se pare nedrept sa arunci cu noroi in oameni pe care nu-i cunosti, ca a vorbit cu Elena Udrea o singura data in viata sa si ca este uimita de faptul ca sefa de la Turism emite pareri personale pe un post public de televiziune.

De celalta parte, Elena Udrea a precizat ca afirmatia potrivit careia Marie Jeanne Ion ar fi avut cunostinta de rapirea pusa la cale de Omar Hayssam este o opinie personala si se bazeaza pe tot ceea ce a aparut in mass-media in ultimii cinci ani.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Ovidiu Ohanessian Udrea, #Marie Jeanne rapire, #Udrea rapire jurnalisti, #rapire jurnalisti Irak , #ministrul Dezvoltarii si Turismului