Pilotul Mihai Marinescu, promotorul Elenei Udrea

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 16:05
2778 citiri
Pilotul Mihai Marinescu, promotorul Elenei Udrea
Foto: mdrt.gov.ro

Ministrul Elena Udrea si pilotul de Formula 2 Mihai Marinescu au sustinut vineri o conferinta de presa comuna referitoare la promovarea turismului romanesc in cadrul unor competitii sportive internationale.

In anul 2011, pilotul roman a purtat pe echipament insemnele brandului national de turism si le-a afisat pe monopostul cu care concureaza in circuitul de Formula 2, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Elena Udrea l-a felicitat pe Mihai Marinescu pentru prima sa victorie din aceasta competitie, inregistrata la Monza (Italia), saptamana trecuta, in urma careia sportivul roman a urcat in clasamentul general de Formula 2 pe locul cinci.

Totodata, ministrul l-a asigurat de continuarea colaborarii si in cursul anului viitor, avand in vedere faptul ca imaginea Romaniei are de castigat prin asocierea cu sportivi recunoscuti pe plan extern.

"L-am ales pe Mihai ca promotor al turismului nostru prin competitia F2 deoarece, din analiza indicatorilor de audienta din sport, a rezultat ca, la nivel mondial, competitiile automobilistice sunt pe locul doi in topul audientei. In plus, publicul care urmareste aceste competitii este si publicul pe care noi il vizam pentru promovarea brandului (calatoresc mult si sunt formatori de opinie), iar tarile in care se desfasoara etapele de campionat sunt piete importante pentru turismul romanesc: Austria, Germania, Marea Britanie, Franta, Spania, Ungaria", a declarat ministrul Elena Udrea.

La randul sau, Mihai Marinescu s-a declarat mandru ca poate contribui la promovarea Romaniei si i-a oferit ministrului Elena Udrea trofeul castigat (foto), in semn de multumire pentru sustinerea acordata.

"Este o onoare pentru mine sa reprezint sportul romanesc la acest nivel. Ma bucur ca am adus in tara un trofeu, un simbol al performantei sportivilor nostri si nu vreau sa ma opresc aici, ci doresc sa reprezint Romania si in F1", a afirmat Mihai Marinescu.

Mihai Marinescu este partenerul MDRT in campaniile de promovare a Romaniei ca destinatie turistica inca din 2009.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Elena Udrea Mihai Marinescu, #Elena Udrea promovare turisti, #Udrea pilot formula 2 , #ministrul Dezvoltarii si Turismului