Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Pregatiri pentru vizita Elenei Udrea: Va rugam, nu huiduiti!

Joi, 03 Februarie 2011, ora 21:58
9227 citiri
Pregatiri pentru vizita Elenei Udrea: Va rugam, nu huiduiti!
Foto: Arhiva

Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, inaugureaza, vineri, in Valea Jiului, telegondola din Pasul Valcan. Inaintea vizitei sale, autoritatile i-au rugat pe locuitori sa nu o huiduie pe Udrea, temandu-se ca PSD pune la cale o actiune de protest.

"Sunt zvonuri conform carora se incearca de catre PSD transformarea evenimentului de maine, la care va participa ministrul Elena Udrea, intr-o actiune cu tenta politica la care membrii de partid sa protesteze impotriva ministrilor PD-L.

Nici inaugurarea telegondolei din Pasul Valcan, nicio alta investitie creata in folosul comunitatii, pentru cresterea nivelului de trai al locuitorilor nu trebuie insa umbrita prin manifestari politice de acest gen, care nu fac decat rau comunitatii si imaginii Vaii Jiului.

Pe aceasta cale, facem un apel catre locuitorii municipiului Vulcan si catre locuitorii Vaii Jiului sa nu se lase manipulati de anumiti politiceni, care nu urmaresc decat anumite interese politice si mai putin interesul cetateanului", declara primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile.

Potrivit autoritatilor de la Vulcan, inaugurarea telegondolei din Pasul Valcan trebuie privita ca un eveniment important pentru intreaga Valea Jiului, fiind vorba despre una dintre cele mai mari investitii ce s-au derulat aici.

"In plus, aceasta investitie nu face altceva decat sa deschida o poarta in vederea dezvoltarii si valorificarii potentialului turistic, atat din Pasul Valcan cat si din celelalte zone montane ale Vaii Jiului", conchide Gheorghe Ile.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, va inaugura, vineri, 4 februarie, telegondola de la Pasul Valcan, investitie realizata din fondurile ministerului, care a costat aproape 32.964.438 lei, fara TVA.

Proiectul telegondolei din masivul Valcan a inclus amenajarea unei telegondole pe o distanta de 3.500 de metri, ce are 73 de gondole.

Statiunea Pasul Valcan este situata la 7 kilometri de orasul Vulcan, la o altitudine de 1.300 de metri, in Masivul Valcan.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#vizita Elena Udrea, #Udrea huiduita Vulcan, #apel Udrea Vulcan , #ministrul Dezvoltarii si Turismului