Pregatiri pentru vizita Elenei Udrea: Va rugam, nu huiduiti!

Joi, 03 Februarie 2011, ora 21:58
9141 citiri
Pregatiri pentru vizita Elenei Udrea: Va rugam, nu huiduiti!

Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, inaugureaza, vineri, in Valea Jiului, telegondola din Pasul Valcan. Inaintea vizitei sale, autoritatile i-au rugat pe locuitori sa nu o huiduie pe Udrea, temandu-se ca PSD pune la cale o actiune de protest.

"Sunt zvonuri conform carora se incearca de catre PSD transformarea evenimentului de maine, la care va participa ministrul Elena Udrea, intr-o actiune cu tenta politica la care membrii de partid sa protesteze impotriva ministrilor PD-L.

Nici inaugurarea telegondolei din Pasul Valcan, nicio alta investitie creata in folosul comunitatii, pentru cresterea nivelului de trai al locuitorilor nu trebuie insa umbrita prin manifestari politice de acest gen, care nu fac decat rau comunitatii si imaginii Vaii Jiului.

Pe aceasta cale, facem un apel catre locuitorii municipiului Vulcan si catre locuitorii Vaii Jiului sa nu se lase manipulati de anumiti politiceni, care nu urmaresc decat anumite interese politice si mai putin interesul cetateanului", declara primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile.

Potrivit autoritatilor de la Vulcan, inaugurarea telegondolei din Pasul Valcan trebuie privita ca un eveniment important pentru intreaga Valea Jiului, fiind vorba despre una dintre cele mai mari investitii ce s-au derulat aici.

"In plus, aceasta investitie nu face altceva decat sa deschida o poarta in vederea dezvoltarii si valorificarii potentialului turistic, atat din Pasul Valcan cat si din celelalte zone montane ale Vaii Jiului", conchide Gheorghe Ile.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, va inaugura, vineri, 4 februarie, telegondola de la Pasul Valcan, investitie realizata din fondurile ministerului, care a costat aproape 32.964.438 lei, fara TVA.

Proiectul telegondolei din masivul Valcan a inclus amenajarea unei telegondole pe o distanta de 3.500 de metri, ce are 73 de gondole.

Statiunea Pasul Valcan este situata la 7 kilometri de orasul Vulcan, la o altitudine de 1.300 de metri, in Masivul Valcan.

Citeste si:
Primăria Capitalei cere daune de 1 milion de lei de la MOL România. Ce obligații contractuale a ”fentat” compania
Primăria Capitalei cere daune de 1 milion de lei de la MOL România. Ce obligații contractuale a ”fentat” compania
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat marţi, 9 august, că municipalitatea a acţionat în instanţă compania Mol România. Primăria solicită pagube materiale de...
Motivul rar pentru care un primar PNL a demisionat din funcție: "A venit timpul să aleg liniștea"
Motivul rar pentru care un primar PNL a demisionat din funcție: "A venit timpul să aleg liniștea"
Primarul PNL din orașul Turceni, județul Gorj, a anunțat pe Facebook că demisionează din funcție, mulțumind celor care au susținut-o. Conform primarului Cristina Cilibiu, aceasta a...