Razboiul dintre Ponta si Udrea, pe socialism si Papandreou, continua

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 15:52
2643 citiri
Razboiul dintre Ponta si Udrea, pe socialism si Papandreou, continua
Foto: Ziare.com

Razboiul pe care ministrul Turismului, Elena Udrea, il poarte cu presedintele PSD, Victor Ponta, pe teme ca socialismul, premierul elen Papandreou si nurii din TABU, continua in acelasi cadru in care s-a nascut: pe blog.

Ponta se ia de Udrea, care il ataca pe Papandreou: Ce legatura au nurii expusi in TABU cu Grecia?

Cum Victor Ponta s-a intrebat, joi, ce legatura au nurii expusi in TABU cu Grecia, Elena Udrea nu a intarziat sa-i raspunda, vineri, comentand ca nu-i usor sa fii prietenul lui Papandreou, mai ales intr-o perioada ca asta.

"Am vazut ca intaiul socialist al tarii, Victor Ponta, a sarit repede sa-i ia apararea prietenului Papandreou, laudandu-i decizia de a organiza referendum asupra masurilor de austeritate. Si asta ca semn suprem al democratiei, uitand insa sa precizeze faptul ca premierul Papandreou isi asumase masurile de austeritate, batuse palma cu partenerii europeni, iar ideea referendumului era o miscare de maximum populism.

Referendumul pe care il doreau socialistii greci nu era un act de curaj, ci o masura pe care o iau cei care guverneaza cu ochii la sondaje. Pentru ca, nu-i asa?, pentru oameni ca Ponta, cuvantul dat nu inseamna nimic, important e ce crede electoratul. Caci la asta sunt buni si USL-istii nostri: sa le spuna oamenilor ce le place sa auda. Chiar daca sunt minciuni, utopii sau fantasmagorii. Adevarul este supraevaluat in viziunea socialistilor care populeaza opozitia de la noi", scrie

Elena Udrea pe blog intr-o postare intitulata "Minciuna socialistilor din Romania despre situatia Greciei".

Fostul consilier prezidential adauga, ironic, ca "totusi, nu e usor sa fii prietenul lui Papandreou. Pentru ca, ce sa vezi?, cand s-a pus problema demisiei, intaiul socialist grec a spus: 'si, totusi, e mai bine fara referendum'".

"Sunt sigura ca ne va lamuri Victor Ponta cum, dupa ce a renuntat la referendum, Papandreou e de fapt un erou si a luat decizia pentru greci, nu pentru a-si pastra el scaunul. Nu imi fac iluzii - la fel de curajos ar fi si intaiul pesedist", mai scrie Udrea.

"Faptul ca Papandreou a batut in retragere, lasandu-i in off-side pe socialistii de la noi, este mai degraba amuzant. Ce e insa grav este sangele rece cu care Victor Ponta spune ca statul asistential grec a fost promovat de un partid de dreapta", crede sefa de la Turism.

Udrea ii transmite lui Ponta ca nu dreapta a adus Grecia in faliment, asa cum sustine el, ci stanga: "Ii aud pe reprezentantii USL (chiar si pe liberali) tipand ca inainte la conducere era un partid de dreapta. Ei bine, Victor Ponta, ar trebui sa invete sa faca adunari: in ultimii 30 de ani, in Grecia, dreapta a fost doar 7 ani la putere, iar socialistii (o data chiar alaturi de comunisti) restul de 23 de ani. Oare statul asistential s-a creat in 7 ani sau in 23 de ani?".

Textul de vineri al Elenei Udrea vine ca reactie la cel de joi al lui Victor Ponta, unde presedintele PSD nu pierde nicio ocazie sa o ironizeze, mai ales cu ocazia pictorialului din revista TABU: dupa ce a pozat intr-o revista pentru femei, Udrea se apuca sa-l critice pe premierul grec, Giorgios Papandreou. "Ce legatura au nurii expusi in TABU cu Grecia?", se intreaba Ponta, pe blog.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea Ponta socialism Papandreou, #Elena Udrea socialism Papandreou, #Victor Ponta nuri Grecia , #ministrul Dezvoltarii si Turismului