Regretele Elenei Udrea si ultimii bani dati la Arcul de Triumf

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 16:20
5011 citiri
Regretele Elenei Udrea si ultimii bani dati la Arcul de Triumf

Ministrul demisionar al Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri ca nu regreta ca paraseste MDRT, dar ca are nostalgii pentru ca nu a reusit sa toate lucrurile pe care si le-a propus.

"Acum, sigur, cand te legi de o activitate asa cum a fost cea de ministru al Turismului, in principal, dar si al Dezvoltarii Regionale, cand reusesti sa faci multe lucruri dintre cele pe care ti le propui, cand mai ai multe pe care ai fi vrut sa le faci, dar pe care, cu siguranta, le va face viitorul ministru - si o sa il sprijin cat sta in competentele si in calitatea mea de parlamentar - nu neaparat ai regrete, dar ai nostalgii, pentru ca a fost o activitate frumoasa.

A fost o perioada in care am reusit sa fac foarte multe lucruri, a fost o perioada in care, asa cu spuneam la inceputul mandatului, m-am indragostit de turism si asa voi ramane", a spus Udrea, citata de Mediafax.

Ce a facut Udrea la sfarsit de mandat

Ministrul demisionar al Turismului a precizat ca "am semnat astazi, la sfarsitul mandatului de ministru al Dezvoltarii, doua contracte extrem de importante pentru Capitala.

Pe de o parte, finantarea proiectului de consolidare si restaurare a Arcului de Triumf, tinta fiind aceea a atragerii a 25.000 de turisti pe an dupa finalizarea lucrarilor. Incercam astfel sa-i redam splendoarea de alta data unuia dintre simbolurile Bucurestiului", a scris Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

Vicepresedintele PDL a adaugat ca a semnat, alaturi de primarul Sectorului 6, Cristian Poteras, doua contracte de modernizare urbanistica pentru cartierul Militari din Bucuresti.

"Acestea vor viza strazile, trotuarele, spatiile verzi si parcarile din zona Bulevardul Iuliu Maniu, Soseaua Virtutii, Aleea Politehnicii si Aleea Cetatuia.

Valoarea totala a contractelor, toate derulate cu fonduri europene, depaseste 20 de milioane de euro", a notat sefa PDL Bucuresti.

La conducerea MDRT a fost desemnat Cristian Petrescu.

Citeste si:
Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"
Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"
Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, a declarat că refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban este singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei...
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
Fostul premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit public despre actuala criză politică din România precum și despre situația pandemică. Acesta e de părere că...
Sursa: Ziare.com