Udrea: Antonescu l-ar numi pe Patriciu premier si pe Vanghelie la Educatie

Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 10:26
2615 citiri
Udrea: Antonescu l-ar numi pe Patriciu premier si pe Vanghelie la Educatie

Ministrul interimar al Turismului, Elena Udrea, acuza ca noua majoritate parlamentara, care respinge Guvernul Croitoru, este vanduta propriilor interese si vrea sa impuna un nou sistem politic in Romania, cu Dinu Patriciu premier.

"Noua" majoritate parlamentara, vanduta propriilor interese, vrea un guvern "independent"...de romani. Satuli sa fie trasi la raspundere in fata justitiei si a cetatenilor, confruntati cu necesitatea respectarii Constitutiei, parlamentarii PSD-PC, PNL, UDMR, prin candidatii la presedintie, Mircea Geoana si Crin Antonescu, vor sa impuna un nou sistem politic in Romania", comenteaza democrat liberala pe blogul personal.

Elena Udrea este de parere ca in Guvernul pe care vrea sa il instituie majoritatea parlamentara de 65% vor face parte oameni din grupurile de interese, "afaceristi manjiti si fosti activisti de partid".

"Un sistem al grupurilor de interese, al "afaceristilor" manjiti si al fostilor activisti de partid. Ambii candidati au recunoscut ca, daca ar castiga alegerile prezidentiale, chiar in luna decembrie l-ar debarca pe Iohannis din fruntea executivului", mai apreciaza ministrul Turismului.

Udrea sustine ca in cazul in care Crin Antonescu ar ajunge presedinte Dinu Patriciu ar fi premier, Sorin Ovidiu Vantu ar fi ministrul de Finante si Marian Vanghelie ar fi ministrul Educatiei.

"Iata cum cred eu ca ar arata scheletul unui Guvern pe care l-ar propune, de exemplu, Crin Antonescu, daca cineva ar face greseala sa-i dea vreodata aceasta putere: 1. Dinu Patriciu- Prim Ministru; 2. Ion Iliescu- Ministrul Propagandei si Comunicatiilor; 3. Sorin Ovidiu Vintu- Ministrul de Finante; 4. Dan Voiculescu- Ministrul Economiei; 5. Adrian Nastase- Ministrul Justitiei; 6. Marian Vanghelie- Ministrul Educatiei; 7. Viorel Hrebenciuc- Ministrul de Interne.

Fara nicio aluzie, va las pe dumneavoastra sa apreciati posibila formula guvernamentala prezentata mai sus, a carei prima masura ar fi, probabil, cea enuntata de Dinu Patriciu in luna septembrie, si anume reducerea numarului de angajati din sistemul bugetar cu 600.000", este de parere fostul consilier prezidential.

Citeste si:
Cîțu pregătește tehnocrați în locul miniștrilor USR PLUS pentru a trece de votul Parlamentului - surse
Cîțu pregătește tehnocrați în locul miniștrilor USR PLUS pentru a trece de votul Parlamentului - surse
Premierul Florin Cîțu ia în calcul să numească tehnocrați la ministerele lăsate libere de USR PLUS, astfel încât să obțină votul de încredere al Parlamentului, susțin surse politice...
Congresul PNL va avea loc la Romexpo, cu 5.000 de delegați. ”Nu luăm în calcul altă variantă în acest moment”
Congresul PNL va avea loc la Romexpo, cu 5.000 de delegați. ”Nu luăm în calcul altă variantă în acest moment”
Premierul Florin Cîţu a afirmat sâmbătă, înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional (BPN) al Partidului Naţional Liberal, că, pe lângă modificările la statutul formaţiunii, în BPN...
Sursa: Ziare.com