Udrea isi intrece fostul sef...la lacrimi

Duminica, 18 Ianuarie 2009, ora 18:49
4677 citiri
Udrea isi intrece fostul sef...la lacrimi

Ucenicul isi intrece maestrul! Prezenta in Germania, la targul de turism de la Stuttgart, fostul consilier prezidential Elena Udrea a plans minute bune, impresionata de concertul sustinut de naistul Gheorghe Zamfir.

Udrea a plans minute in sir emotionata de spectacolul pe care l-a sustnut romanul Gheorghe Zamfir, comenteaza Pro Tv.

"Cand il asculti pe Gheorghe Zamfir nu poti sa te mai gandesti la nimic altceva", a spus Udrea dupa concert, informeaza Pro Tv.

Zamfir a interpretat, alaturi de un ansamblu folcloric din Romania, muzica religioasa si melodii populare romanesti.

Artistul este invitat special al Ministerului Turismului la targul de turism de la Stuttgart, organizat in perioada 16-20 ianuarie si specializat in turismul de caravane.

Zamfir a cantat si la gala de deschidere a targului, organizata sambata. La acest eveniment Romania este tara partenera, ca si Argentina si Norvegia.

In discursul sustinut la gala de deschidere, Udrea a invitat turistii germani sa viziteze Romania, unde vor gasi o varietate de oferte unica in regiune.

Spre deosebiri de alti sefi de stat pe care i-a avut Romania, presedintele Basescu nu a ezistat in nenumarate randuri sa isi arate emotiile prin lacrimi.

Traian Basescua plans in 2004, cand Theodor Stolojan s-a retras din demnitatea de presedinte, nominalizat de Alianta D.A., in 2008 a plans dupa ce Stolojan s-a retras din nou, de aceasta data din functia de premier, iar la Radio Romania Actualitati, invitat in emisiunea "Sfertul academic", a explicat ce a insemnat pentru el Radio Romania in contextul aniversarii a 80 de ani impliniti de Radiodifuziunea Romana in 2008. Nu fara lacrimi.

"La Radio Romania s-a auzit pentru prima oara 'Va ordon treceti Prutul!'". Dupa care, cu vocea gatuita de emotie, a evocat si alte momente din istoria Romaniei care s-au auzit pentru intaia oara la Radio Romania.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Elena Udrea lacrimi, #Traian Basescu lacrimi, #Udrea ministrul Turismului , #ministrul Dezvoltarii si Turismului