Udrea isi lauda frunza, Grapini vrea alt brand de tara

Miercuri, 02 Ianuarie 2013, ora 14:55
5218 citiri
Udrea isi lauda frunza, Grapini vrea alt brand de tara
Foto: Arhiva

La aproape un an de cand Elena Udrea nu mai este ministru al Turismului, democrat-liberala apara, inca o data, frunza aleasa ca brand de tara in timpul sefiei sale la MDTR.

"Aflu acum ca in 2013 culoarea anului este verde. Unele dintre argumentele acestei alegeri se refera si la trendul actual al destinatiilor de vacanta. Inca o data alegerea brandului turistic al Romaniei se dovedeste inspirata", scrie Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

"Considerat la lansare unul dintre cele mai reusite branduri la nivel international, primul care sugereaza o destinatie de turism ecologic, premiat ca atare de cateva ori, Romania vorbeste despre padurile din Carpati, despre padurile neatinse. Un brand verde, la moda, care ar trebui sa atraga turisti din toata lumea catre Romania", adauga Udrea, in mesajul in care, in loc de numele tarii, apare frunza cu Romania.

"Numai ca, daca am fost binecuvantati cu aceasta tara, nu inseamna ca cineva ne baga si in traista", conchide democrat-liberala.

Frunza aleasa ca brand de tara de Elena Udrea, cand era ministrul Turismului, ar putea ajunge la gunoi. Noul ministru al Turismului, Maria Grapini, ia in calcul renuntarea la frunza si rebranduirea.

Grapini, despre frunza lui Udrea: N-a ajutat cu nimic

Totusi, noul ministru asteapta definitivarea unui raport de eficienta, pe care-l va face public.

D.R.

#Udrea lauda frunza, #Udrea frunza brand Romania, #Grapini schimba frunza Udrea , #ministrul Dezvoltarii si Turismului