Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea: Jurnalistii mai bine s-ar intreba cum e sa fii in pantofii lui Jeffrey Francks

Joi, 12 Mai 2011, ora 10:00
3039 citiri
Udrea: Jurnalistii mai bine s-ar intreba cum e sa fii in pantofii lui Jeffrey Francks
Foto: captura Facebook

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, apreciaza ca gaura din pantoful sefului misiunii FMI a "facut cariera printre jurnalisti".

Stirea ca Jeffrey Franks a venit cu pantofii gauriti la intalnirea cu Traian Basescu a facut "imprejurul tarii", sustine Elena Udrea pe Facebook, subliniind ca jurnalistii mai bine s-ar intreba cum e sa fii in pantofii oficialului FMI.

"Gaura din pantoful lui Jeffrey Francks (sic!) a facut cariera printre jurnalisti, care au transmis-o ca pe o "stire" jur imprejurul tarii. Mai bine s-ar fi intrebat cum este sa fii in pantofii lui Jeffrey Francks. El nu pune obsesia de a face rating mai presus de competenta profesionala", a scris sefa PD-L Bucuresti pe reteua de socializare.

Daca initial, in mesajul de pe Facebook, numele sefului misiunii FMI era scris "Francks", ulterior greseala din postare a fost corectata.

Seful misiunii FMI, cu pantofii gauriti la Cotroceni

Seful misiunii FMI pentru Romania, Jeffrey Franks, a fost surprins intr-o imagine oficiala din timpul intalnirii de sambata cu presedintele Traian Basescu purtand o pereche de pantofi ... gaurita in talpa.

In imaginea postata chiar pe site-ul Administratiei Prezidentiale, jurnalistii carcotasi si extrem de vigilenti au descoperit pe talpa pantofului inaltului oficial o gaura de toata frumusetea.

Ministrul Turismului si Dezvoltarii nu este preocupata doar de "cum e sa fii in pantofii lui Jeffrey Francks", ci si de cum ar trebui sa arate agenda unui politician.

"Un coleg de partid spunea ieri (miercuri n.red.) ca, dintre politicienii care apar foarte des la televizor, cea mai mare parte nu au activitate politica sau initiative legislative. Eu cred ca prioritatea unui politician este relatia cu oamenii pe care ii reprezinta si dorinta de a le rezolva efectiv problemele. Voi ce credeti, cum ar trebui sa arate agenda unui politician?", este intrebarea pe care o adreseaza Elena Udrea "prietenilor" de pe Facebook.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Elena Udrea ministru, #Jeffrey Franks pantofi gauriti, #Jeffrey Franks intalnire basescu , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Cine vorbeste ....mai degraba intr-o pereche de pantofi gauriti in tapla...decat cu MINTEA GAURITA = MODIFICATA GENETIC...
Poza Hera
Hera
rank 5
ma gandesc la reactia dlui Jeffrey Franks si a altor personalitati si institutii strainea