Udrea: Nu am complotat impotriva lui Blaga

Joi, 30 Septembrie 2010, ora 12:55
1558 citiri

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, afirma ca nu a complotat impotriva fostului ministru de Interne, Vasile Blaga, care si-a dat demisia de onoare luni, si nici nu a sarbatorit, impreuna cu sotul ei, plecarea acestuia din Guvern.

Intr-o postare pe blog, Elena Udrea isi declara nemultumirea fata de o serie de articole aparute in presa, in special in ziarele "mogulilor" care deruleaza campanii la comanda in presa si pregatesc lovituri de stat.

Misiunea Elenei Udrea

"Eu le spun acestor stapani de presa ca nu vor avea castig de cauza. Pentru ca in Romania nu pot sa faca chiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei si nici prin partide politice nevolnice si bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni", scrie Udrea pe blog.

Udrea, suparata pe presa: In loc sa scrie despre contractele pe care le semnez, scriu ca zbor cu elicopterul

Supararea ministrului provine de la un articol publicat de Cotidianul, care preia informatii aparute in Tricolorul condus de Corneliu Vadim Tudor. "Aud ca au preluat-o si Antenele, intr-un protocol de colaborare intertrusturi. Se creeaza astfel un triplu V de trista amintire pentru presa (Vintu-Voiculescu-Vadim)", mai scrie ministrul.

Udrea dezminte ca ar fi complotat, la Scrovistea, pentru inlaturarea lui Blaga din Guvern.

"In articolul cu pricina, se spune, cu subiect si predicat, ca as fi participat, alaturi de sotul meu, la o chermeza intr-un restaurant din Scrovistea, unde as fi complotat pentru inlaturarea lui Vasile Blaga din functia de ministru. Mai mare prostie nu am auzit. Nu am fost la Scrovistea nici atunci cand spun ei, nici alta data", continua Udrea, care precizeaza ca plecarea lui Blaga nu poate bucura pe nimeni.

"Nu cred ca demisia domnului Blaga este motiv de sarbatoare pentru cineva din Guvern sau PD-L. Internele au pierdut un foarte bun ministru. Eu, ca intreg partidul, de altfel, l-am sustinut si il sustin in continuare pe domnul Blaga", mai scrie ministrul.

Articolul preluat de Cotidianul, invocat de Udrea, nu precizeaza insa ca ministrul ar fi complotat impotriva lui Blaga, ci sustine ca Elena Udrea ar fi sarbatorit intr-un restaurant din Scrovistea plecarea lui Blaga.

La acea petrecere ar fi participat ministrul de Finante Gheorghe Ialomitianu, Gheorghe Falca (finul lui Traian Basescu), ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si proaspatul ministru de la Interne, Traian Igas.

Citeste si:
Copiii care au ieșit în centrul Oradei să protesteze contra AUR: "Nu-mi pare normal ca în zilele noastre părinții să se teamă că voi lua bătaie pentru că spun ce cred"
Copiii care au ieșit în centrul Oradei să protesteze contra AUR: "Nu-mi pare normal ca în zilele noastre părinții să se teamă că voi lua bătaie pentru că spun ce cred"
Evenimentul organizat, duminică după amiaza, 16 ianuarie, la Oradea, unde a preşedintele AUR, George Simion, şi mai mulţi membri ai echipei lui, au mers să strângă semnături împotriva...
Dominic Fritz, scrisoare deschisă către premierul Ciucă: ”Urgentați găsirea unor soluţii în problema sistemului de termoficare centralizat”
Dominic Fritz, scrisoare deschisă către premierul Ciucă: ”Urgentați găsirea unor soluţii în problema sistemului de termoficare centralizat”
Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a transmis o scrisoare deschisă premierului Nicolae Ciucă şi parlamentarilor de Timiş, în care face apel la găsirea unor soluţii pentru...