Udrea: Nu avem nicio batalie cu bulgarii in turism

Sambata, 01 Mai 2010, ora 19:19
2524 citiri
Udrea: Nu avem nicio batalie cu bulgarii in turism

Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca nu exista nicio batalie cu bulgarii in turism. Udrea a tinut sa sublinieze ca in Bulgaria sunt statiuni pe care este greu sa le ajunga cele romanesti, intrucat acolo au investit germanii, dar si unele care arata mult mai rau.

"Am cazut si eu in aceasta capcana a bataliei cu bulgarii. Nu avem nicio batalie, ea se deruleaza mai mult asa, la nivelul celor care vor sa ne stimuleze prin ideea de competitie. Sunt statiuni in Bulgaria pe care e greu sa le ajungem, acolo unde au investit nemtii, dupa cum sunt alte statiuni care arata mult mai rau decat ale noastre.

Noi nu am avut norocul sa vina nemtii sa investeasca in statiunile noastre de pe litoral, le-am privatizat cumva inte noi si nu am facut bine. S-a ajuns sa nu avem o infrastructura de turism, dar acum suntem in plin proces de modernizare a litoralului si incepem cu demolarea constructiilor ilegale", a spus Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, citat de Mediafax.

Udrea a adaugat ca, pe langa activitatile de promovare, Ministerul Turismului propune un program de dezvoltare a sudului litoralului, care presupune investitii in zone de agrement, centre de sanatate, parcuri de distractii, dar si un proiect prin care sa fie exploatata herghelia de la Mangalia.

Udrea a adaugat ca ministerul se straduieste sa faca litoralul mai atractiv si sa ii sprijine pe cei carora le pasa si vor sa investeasca in turism.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Elena Udrea litoral, #Elena Udrea turism bulgaria , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
Poza ETC
ETC
rank 1
Udrea cheltuieste 1 milion de euro pe zi din banii nostri, ca sa-si satisfaca toanele. Bine, in turismul romanesc nu se vede niciun rezultat, romanii pleaca tot la bulgari, la greci, la turci, sau la croati, care au preturi mai mici si servicii mai bune.