Udrea: Oprescu a sarit vesel in caruta trasa de poneii Crin si Victor

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 10:17
2797 citiri
Udrea: Oprescu a sarit vesel in caruta trasa de poneii Crin si Victor
Foto: Arhiva

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, este de parare ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, urmareste sustinerea USL pentru o noua candidatura, "in plenitudinea independentei sale", mentionand ca edilul a "sarit in caruta USL trasa de doi ponei, Crin si Victor".

"Dupa intalnirea cu cuplul de comici Antonescu - Ponta, Sorin Oprescu a declarat ca va candida pentru un nou mandat. Sprijinit de USL, deci in plenitudinea independentei sale. In urma acestui anunt, ne putem astepta la o inflatie de candidati asa-zisi independenti pentru fotoliul de primar general. Nu exista atatea fotolii de sefi cate trebuie impartite la USL", a scris Elena Udrea pe blogul sau.

Udrea mentioneaza ca adevaratul motiv pentru care PNL si PSD se tem de Legea Capitalei "consta in disparitia fotoliilor de primari de sector, implicit a privilegiilor pe care primari de sector, precum Andrei Chiliman, le au in gestionarea bugetelor considerabile".

Antonescu: Candidatura lui Oprescu din partea USL nu depinde de faptul ca e simpatic

"Fratii siamezi Ponta si Antonescu i-au promis astazi lui Sorin Oprescu sprijin pentru buget. Ce inovatie! Desigur ca primarul general al capitalei stie ca are si acum, tot asa cum s-a intamplat in anii precedenti, tot suportul consilierilor generali ai PD-L, pentru buget, cu o singura conditie, aceea de legalitate", a continuat ministrul.

Udrea spune ca ideea referendumului pentru Legea Capitalei i-a apartinut, insa "Ponta, Antonescu si Oprescu au batut palma pentru organizarea acestui referendum, ca si cum ideea le-ar apartine", adaugand ca poate pune pariu ca acestia nu au citit niciun articol din proiectul de lege al PD-L.

Ministrul vorbeste si despre "campania murdara si mincinoasa pe care noii parteneri ai lui Sorin Oprescu au urcat-o pe Internet si mai apoi au coborat-o pe strada in Bucuresti" impotriva sa.

"Alianta PNL-PC cere bucurestenilor sa semneze pentru referendum, impotriva mea. Asa cum am dovedit, sunt cea mai mare sustinatoare a referendumului pentru Legea Capitalei, astfel ca semnatarii listelor de sustinere a referendumului sunt tocmai aliatii mei", a completat Udrea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea candidatura Oprescu, #Elena Udrea Oprescu USL, #Oprescu candidatura primarie generala , #ministrul Dezvoltarii si Turismului