Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea promoveaza Romania in 2011 de 6,94 milioane de lei

Vineri, 31 Decembrie 2010, ora 14:07
1417 citiri
Udrea promoveaza Romania in 2011 de 6,94 milioane de lei
Foto: MDRT

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) aloca 6,94 milioane de lei, fara TVA, pentru servicii de difuzare a unor spoturi publicitare pe canale TV si pe posturi radio nationale in perioada 1 aprilie - 1 decembrie 2011, privind promovarea programului "Explorati Gradina Carpatilor".

Principalele modalitati de finantare si plata sunt reprezentate de "proiecte cu finantare din fonduri externe nerambursabile, programe din Fondul European de Dezvoltare", potrivit unui anunt de participare publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Contractul ar urma sa aiba ca durata perioada 1 aprilie - 1 decembrie 2011, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 februarie 2011, ora 10:00.

"Obiectivul campaniei este promovarea programului Explorati Gradina Carpatilor", astfel incat un numar tot mai mare de romani sa-si petreaca vacanta in tara. Publicul tinta este reprezentat de turistii potentiali cu varste cuprinse intre 18-65 de ani, din mediul urban, cu venituri medii si cel putin studii medii", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Potrivit anuntului, companiile ofertante trebuie sa faca dovada ca media cifrei de afaceri pe ultimii trei ani este egala sau mai mare de 3,2 milioane lei sau echivalentul acestei sume in euro.

De asemenea, se solicita experienta similara pentru contracte incheiate prin prezentarea unei liste a principalelor prestari de servicii similare, efectuate in ultimii trei ani, si prezentarea unui contract de servicii anterior de cel putin 600.000 euro, echivalent a aproximativ 2,58 milioane lei sau prezentarea a maximum trei contracte anterioare a caror suma cumulata sa fie de cel putin un milion de euro (aproximativ 4,3 milioane lei).

Totodata, se solicita date referitoare la experienta membrilor echipei in activitati similare si experienta generala a companiei in activitati similare, precum si cel putin o recomandare din partea unor institutii care au derulat campanii publicitare.

Ministerul Turismului a finalizat strategia pentru promovarea Romaniei

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri ca ministerul a finalizat strategia pentru promovarea Romaniei ca destinatie turistica, prin brandul de tara, pentru anul 2011.

"Incepand cu 15 ianuarie vom implementa strategia de promovare a brandului in 2011. De asemenea, vom lansa si procedura de licitatie pentru promovarea interna a brandului turistic. Vrem sa achizitionam statiu publicitar pentru tot anul 2011 in acest sens", a spus Elena Udrea.

Ministrul a precizat totodata ca brandul turistic al Romaniei va fi promovat si pe posturi TV internationale, dar inca nu a fost stabilit despre ce canale media este vorba.

Brandul turistic al tarii a fost lansat pe 29 iulie la Shanghai, in China, la Expo 2010. Chiar in ziua lansarii, in mass-media a fost remarcata asemanarea dintre frunza din noul logo de promovare turistica a Romaniei si logo-ul unui proiect de transport international. Ministrul turismului, Elena Udrea, a declarat in legatura cu zvonurile aparute privind plagiatul logo-ului ca intreg conceptul a fost cumparat cu toate drepturile de autor si ca situatia este legala.

Si realizatorul brandului, asocierea THR/TNS, a precizat la solicitarea MDRT ca brandul de turism al Romaniei si toate componentele sale sunt creatii proprii si, ca urmare, trebuie considerate originale.

Realizarea brandului turistic a costat 894.970 de euro, iar pentru brandul de tara vor fi cheltuite 75 de milioane de euro pana in 2013, aceasta finantare fiind exclusiv din fonduri europene.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Minister Turism promovare brand, #promovare interna brand Romania , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
Poza DUTTY
DUTTY
rank 5
CU ATITA BANET SE POATE