Udrea: PSD are costume scumpe la guvernare si salopete in Opozitie

Duminica, 26 Iulie 2009, ora 22:47
1850 citiri
Udrea: PSD are costume scumpe la guvernare si salopete in Opozitie

Ministrul Turismului i-a acuzat duminica seara pe social-democrati de duplicitate, considerand ca PSD isi schimba hainele dupa cum ii convine, intre coalitie si Opozitie.

"Nu vreau sa plece PSD de la guvernare pentru ca mi-s dragi, dar nu mi se pare corect modul lor de a colabora in guvern. Vin dimineata la guvern imbracati in costume scumpe, iar apoi se imbraca in salopete si trec in Opozitie", a afirmat Elena Udrea, invitata la o emisiune a Realitatea Tv.

Ministrul Turismului a mai spus ca nu s-a lamurit daca PSD este la guvernare sau in Opozitie.

"Nu ne-am lamurit daca PSD este la guvernare sau in opozitie asa ca il asteptam pe domnul Geoana sa vina din vacanta", a mai spus aceasta.

Probabil PSD va pleca de la guvernare cu doua luni inainte de alegeri

Pe de alta parte, Elena Udrea a adaugat ca din punctul sau de vedere, deja nu mai exista o majoritate PSD PD-L, ci una PSD - PNL.

Ministrul Turismului a afirmat ca cel mai probabil, PSD se va retrage de la guvernare inainte cu doua luni inainte de alegerile prezidentiale, dar isi va pastra oamenii in functie.

"Pentru noi ar fi ideal daca aceasta guvernare in coalitie ar functiona si proiectele de lege ar fi votate si de PD-L si de PSD, ceea ce nu se intampla. Drept exemplu sunt legile din Educatie. Probabil ca PSD va pleca de la guvernare cu doua luni inainte de alegeri", a declarat Udrea la Realitatea Tv.

Tensiunile dintre Elena Udrea si unii parteneri din coalitie de la PSD au inceput inca de saptamana trecuta. Totul a culminat in cursul zilei de sambata cand PSD a decis sa ceara infiintarea unei comisii parlamentare care sa verifice modul in care aceasta a cheltuit banii publici.

Tot duminica, purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a atacat-o in mod indirect precizand ca Romania nu iese din criza daca se cheltuiesc banii pe promovarea unor anumite lucruri.

Presedintele are datoria sa viziteze tara pe care o conduce

Ministrul Turismului i-a luat din nou apararea presedintelui Traian Basescu si a spus ca este firesc ca el sa viziteze tara pe care o conduce.

"Poate va candida sau nu. Insa este firesc sa poarte ca un presedinte. Este de datoria lui sa se duca sa viziteze tara asta. Domnul presedinte are timp sa si studieze datele legate de economie si este normal sa mearga sa viziteze realitatea asa cum este ea", a mai declarat Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea, #atac PSD, #pleca coalitie guvernare , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
Poza Domnita_Ralu
Domnita_Ralu
rank 3
PSD face opozitie in Romania. Sunt mai mult decat PeNibiLi
Poza Domnita_Ralu
Domnita_Ralu
rank 3
Am impresia ca PSD se crede in opozitie. Poate ca 322 i-a facut sa simta asta, alianta cu Pnl